Avoimet työpaikat


B2B Ratkaisumyyjä


Etsimme rentoon porukkaamme B2B ratkaisumyyjää vastaamaan kokonaisvaltaisesti tuotteidemme myynnistä vähittäiskaupan- ja palveluliiketoiminnan alalla toimiville yrityksille ympäri Suomea. Kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmiä Crafthouse on toimittanut jo vuodesta 2002 lähtien ja tällä hetkellä työskentelemme mukavassa kahdeksan hengen tehotiimissä.

Ratkaisumyyjän roolissa pääset itsenäisesti kehittämään juuri sinulle parhaiten sopivan, tuloksellisen myyntistrategian huippuunsa. Tukenasi tässä työssä toimivat ammattitaitoiset työkaverisi.

Crafthouse tarjoaa mukavien työkavereiden lisäksi avoimen ja joustavan työkulttuurin, jossa jokaisen ehdotuksia ja ideoita kuunnellaan. WhatsApp-ryhmät ovat aktiivisessa käytössä, eikä edes etätyöpäivät etäännytä tästä työyhteisöstä.

Työpäiväsi muotoutuvat erilaisista, asiakaspolkujen varrella olevista tehtävistä ja yleensä näitä eri levyisiä ja pituisia polkuja kulkee rinnatusten useita samaan aikaan.


Tehtävälistaltasi löytyy useimmiten:

- Aktiivinen uusasiakashankinta
- Tuotteiden esittely etänä tai asiakkaan luona
- Tarjousten laatiminen ja kauppojen loppuun saattaminen

- Kestävien asiakassuhteiden ylläpito kontaktoimalla ja paikan päällä käymällä
- Lisämyynti olemassa oleville asiakkaille

Tilausten vastaanottaminen ja toimitusten järjestely

Tehtävä on vakituinen kokopäivätyö. Aloitamme työpäivän klo 07-09 välillä, joko toimistollamme Pitäjänmäellä tai etänä kotikonttorilla.Avaimet menestykseen kaupan alan ratkaisumyyjänä


Kauppias, myymälävastaava, kassamyyjä...  

Kaikki kokemus kaupan alalta on eduksesi, mutta ei edellytys tähän työhön. Etsimme avoimin mielin uutta työkaveria, eikä taustasi ole se ratkaisevin tekijä valintaa tehdessämme.

Asenne ja intohimo ratkaisee.
Myyntihenkisyys, aito kiinnostus kehittyä, kehittää ja tehdä tulosta, oma-aloitteisuus ja ahkeruus, halu ymmärtää asiakasta.

Asiakaslähtöiset ja positiiviset vuorovaikutustaidot.
Taito kuunnella asiakasta on salaisuutesi, jonka avulla pystyt tunnistamaan asiakkaan oikeat tarpeet ja kokoamaan heidän liiketoimintaansa parhaiten tukevan ratkaisun.
Joskus asiakasta saattaa myös harmittaa, mutta hyvällä ihmistuntemuksella osaat valita oikeat sanat oikeaan paikkaan.

Suotavaa olisi ettei tietotekniikka nosta karvojasi pystyyn, eikä saa huultasi pyöristymään.
Ihan sinne syvimpiin syövereihin ei tarvitse mennä mutta kyky omaksua vaivatta uusien ohjelmistojen käyttö, edesauttaa mukavaa ja tehokasta työskentelykokemustasi.
Ja tietenkin sujuvoittaa myös tuotteiden selkeää esittelyä asiakkaille.

Ajokortti, oma auto ja mahdollisuus liikkua joustavasti asiakastapaamisiin on tarpeen. 

Korvaamme toki kilometrit, polttoaineet ja pidemmillä reissuilla majoituksen.


Suomen ja englannin kielitaito on välttämätön. Ruotsi katsotaan eduksesi mutta ilmankin pärjää varsin hyvin.Palkkaus on se tavallisin myyntialalla, eli kiinteä pohjapalkka ja siihen myyntiin perustuva tulospalkka päälle. Palkkakattoa ei ole, emmehän me halua rajoittaa myynti-intoasi.


Luitko juuri (tai ainakin suurimmilta osin) itsestäsi ja unelmatyöstäsi?
Haku on käynnissä niin pitkään että löydämme oikean tekijän, kuitenkin vähintään 15.5.2022 saakka. Haastattelemme ehdokkaita sitä mukaa kun hakemuksia saapuu.

Naputtele tietosi alla olevaan lomakkeeseen ja kerro miksi olet etsimämme myyntitykki, halutessasi voit myydä itsesi meille myös videolla. Lisää vielä cv tai linkki LinkedIn-profiiliisi ja lähetä hakemus.

Mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin vastaa Sami Nurmisto, sami.nurmisto@crafthouse.fi


Kiitos hakemuksestasi!

Tutustumme siihen ja olemme sinuun yhteydessä viikon sisällä.


Palataan asiaan!