Palvelut

Toimitamme kaikki järjestelmät avaimet käteen -periaatteella. Päivitämme käyttöjärjestelmän, asennamme tarvittavat sovellukset, huolehdimme tietoturvasta, koulutamme käyttöön ja annamme tarvittavan jälkihoidon.

Kaipaatko koulutusta it-asioissa? Vai tarvitsetko projektipäällikön pyöräyttämään ketterän kehitysprojektin eteenpäin? Etsitkö kehittäjää toteuttamaan järjestelmään tarvitsemasi räätälöinnit?

Kysy lisää

Tietoturva

Pidämme huolen, että laitteidesi tietoturva on ajantasalla, eikä sinun tarvitse huolehtia lisenssien uusimisesta tai asennuksista. Hoidamme puolestasi turvallisuuden ajantasalle.

Koulutus

Uusi laite, uusi ominaisuus tai kokonaan uusi järjestelmä? Ei huolta, asiantuntijamme auttavat käyttöönotossa ja opastavat käytössä mielellään.

Kehitys

Kun haluat uusia ominaisuuksia, tuotekehitystiimimme on valmiina toimintaan. Kaikkea emme varmastikaan ole osanneet ajatella, siksi järjestelmämme kasvavat mielellään asiakkaidemme mukana.

Ammattitaitomme apunasi  

Tietoturvasta koulutuksen kautta tarkempaan analytiikkaan ja tuotteen uusiin ominaisuuksiin, meiltä löydät ammattilaisen, jolla on aikaa juuri sinulle ja yrityksellesi.

Kerro meille, mitä haluaisit saavuttaa, resurssit, joilla haluat saada tavoitteen saavutettua ja aikataulu, jossa toivoisit asian ratkeavan. Teemme parhaamme  luodaksemme sinulle sopivan ratkaisun ja mielellään pienellä vivahteella lisärvoa, jota et aiemmin osannut kaivata. Kauppaan kuuluu itsestään selvästi myös ystävällinen palvelu ja toteutuksen seuranta.

Meillä työskentelee 11 rautaista asiakaspalvelun ammattilaista valmiina ottamaan asiakkuutesi haltuun!

Kehitysprojekti mielessä?

Ota yhteyttä - suunnitellaan yhdessä tarpeitasi vastaava ratkaisu