Ammattitaitomme apunasi.

RATKAISUT LIIKETOIMINTAASI    Toiminnanohjaus/ERP    Kassajärjestelmä      Verkkokauppa    Palvelut

Käyttöönotosta ja koulutuksesta tietoturvan kautta tarkempaan analytiikkaan ja tuotteen uusiin ominaisuuksiin, meiltä löydät ammattilaisen, jolla on aikaa juuri sinulle ja yrityksellesi.

Kaipaatko koulutusta it-asioissa? Vai tarvitsetko projektipäällikön pyöräyttämään ketterän kehitysprojektin eteenpäin? Etsitkö kehittäjää toteuttamaan järjestelmään tarvitsemasi räätälöinnit?

Käyttöönotto

Toimitamme kaikki järjestelmät avaimet käteen -periaatteella. Päivitämme käyttöjärjestelmän, asennamme tarvittavat sovellukset, huolehdimme tietoturvasta, koulutamme käyttöön ja annamme tarvittavan jälkihoidon.

Koulutus

Uusi laite, uusi ominaisuus tai kokonaan uusi järjestelmä?
Ei huolta, järjestelmän  peruskoulutus kuuluu järjestelmätoimituksen hintaan. Asiantuntijamme antavat tarvittaessa myös syventävää koulutusta etänä tai paikan päällä .

Kehitys

Kun haluat uusia ominaisuuksia, tuotekehitystiimimme on valmiina toimintaan. Kaikkea emme varmastikaan ole osanneet ajatella, siksi järjestelmämme kehittyvät mielellään asiakkaidemme tarpeiden mukana.

Neuvonta

Ei huolta, asiantuntijamme auttavat ja opastavat käytössä mielellään.

Tietoturva

Pidämme huolen, että laitteidesi tietoturva on ajantasalla, eikä sinun tarvitse huolehtia lisenssien uusimisesta tai asennuksista. Hoidamme puolestasi turvallisuuden ajantasalle.

Sovitustyöt ja konsultointi

Toteutamme erilaisia räätälöityjä ratkaisuja ja integraatioita tarpeidenne mukaan. Konsultoimme vähittäiskaupan prosessien kehittämisessä niin, että saatte tietojärjestelmästänne kaiken mahdollisen irti.

Kerro meille

mitä haluaisit saavuttaa, resurssit, joilla haluat saada tavoitteenne saavutettua ja aikataulu, jossa toivoisit asian ratkeavan. Teemme parhaamme luodaksemme sinulle sopivan ratkaisun ja mielellään pienellä vivahteella lisäarvoa, jota et aiemmin osannut kaivata. Kauppaan kuuluu itsestään selvästi myös ystävällinen palvelu ja toteutuksen seuranta.

Meillä työskentelee 9 rautaista asiakaspalvelun ammattilaista valmiina ottamaan asiakkuutesi haltuun!

Kehitysprojekti mielessä?

Ota yhteyttä - suunnitellaan yhdessä tarpeitasi vastaava ratkaisu