Odoo - ei vain ERP
Odoo on sovellusalusta, jonka päällä yritys voi hallita kaikki liiketoimintansa prosessit.

Otat käyttöön vain ne liiketoimintasovellukset ja moduulit, joita omassa liiketoiminnassasi tarvitset. Sellaisia ovat mm. myynti, laskutus, kirjanpito, varasto, CRM, ostot, valmistusprosessit, projektit, verkkosivut, verkkokauppa, sähköpostimarkkinointi, some-markkinointi ja monet muut.

Modulaarisen rakenteen ansiosta Odoon ympärille on muodostunut laaja kansainvälinen kehittäjäverkosto ja sovellusmarkkina. Jos et löydä Odoosta tarvitsemaasi ominaisuutta, todennäköisesti löydät sen Odoon sovelluskaupan tuhansien myynnissä olevien sovellusten joukosta.

Ai niin. Odoo on ilmainen.

 
 

Vähittäiskaupan Odoo Retail Pack -laajennus

Odoo soveltuu kaikenlaisten yritysten käyttöön - myös vähittäiskauppaan. Suomalaisessa vähittäiskaupassa on kuitenkin tiettyjä vakiintuneita erityispiirteitä, joita ei voida Odoon vakio-ominaisuuksilla toteuttaa. Crafthouse on toteuttanut Odoo Retail Pack -laajennuksen Odoon päälle, joka mahdollistaa Odoon tehokkaan hyödyntämisen suomalaisissa vähittäiskaupoissa ja kauppaketjuissa.

Retail Pack -laajennus sisältää parannuksia mm. tuotehallintaan, raportointiin, etikettijonojen hallintaan, ostamiseen, varaston käsittelyyn, inventointiin ja käsipäätetoimintoihin. Lisäksi Retail Pack laajennus tuo mukanaan tukun erilaisia integraatioita.  

Odoon modulaarinen rakenne tekee siitä ylivertaisen.

Jos tarvitsemasi ominaisuus ei löydy Odoon vakio-ominaisuuksista eikä Retail Pack -laajennuksesta, voit hankkia tarvitsemasi moduulin Odoon omasta sovelluskaupasta tuhansien sovellusten valikoimasta.

    Modulaarinen rakenne mahdollistaa kustannustehokkaan käyttöönoton ja kokonaisuus on helposti laajennettavissa.
Voit aloittaa pienestä ja kasvattaa Odoo järjestelmää sovellus kerrallaan liiketoimintasi kasvun ja uusien tarpeiden mukaan.

    Täydellisesti toisiinsa integroiduissa Odoon sovelluksissa kaikki yrityksesi ohjaamisessa tarvittavat tiedot siirtyvät saumattomasti sovellusten välillä. Kerran syötetty tieto on automaattisesti käytettävissä kaikissa sovelluksissa, myös järjestelmää laajennettaessa.

    Odoon avoimeen lähdekoodiin perustuvia sovelluksia kehittää belgialaisen Odoo S.A:n lisäksi yli 1500 aktiivisen jäsenen kehittäjäyhteisö. Tämä takaa innovatiivisen ja tulevaisuudessakin modernin toiminnanohjausjärjestelmän joka kehittyy hurjaa vauhtia.

Toimitamme Odoo-järjestelmiä asiakkaillemme viiden vuoden kokemuksella avaimet käteen -periaatteella ottaen huomioon kunkin asiakkaan erityistoiveet ja -vaatimukset. Räätälöimme, konfiguroimme ja koulutamme henkilöstösi, jotta saatte Odoo-järjestelmästänne kaiken irti.

Ota Yhteyttä, niin kerromme lisää Odoo -järjestelmästä, Odoo Retail Pack -laajennuksesta ja hinnoittelustamme.

Crafthouse on Odoon virallinen kumppani

Odoo on belgialaisen Odoo S.A:n kehittämä liiketoiminnan hallintajärjestelmä, jonka suosio kasvaa ennennäkemätöntä vauhtia. Odoolla on tuhansia partneriyrityksiä maailman kaikilla mantereilla - myös Suomessa.

Odoo Ready Partner