Odoo ratkaisut liiketoimintaasi:       Mikä on Odoo?         Odoo vähittäiskauppaan        Odoo myyntiin ja markkinointiin        Odoo tuotannonohjaukseen

Odoo tuotannonohjaukseen 

Odoon MRP eli Manufacturing Resource Planning on suunniteltu auttamaan yrityksiä tehostamaan tuotantotoimintaa. Se automatisoi tuotantoprosessin suunnittelusta ja aikataulutuksesta, varastonhallintaan ja raportointiin. Odoo MRP:n avulla yritykset voivat vähentää kustannuksia, parantaa tehokkuutta ja lisätä tuottavuutta.

MRP on moduuli, joka sisältää kaikki tarpeelliset tuotannonohjauksen ominasuudet, kuten tuoterakenteen hallinnan, materiaalisuunnittelun ja tuotannon ajoituksen. Työtuntien seuraaminen prosessikohtaisesti mahdollistaa entistäkin tarkemman kokonaisuuden analysoinnin. MRP:n avulla yritykset voivat optimoida prosessejaan ja keskittyä tuotannon tehostamiseen. Järjestelmän avulla voidaan myös hallita varastotasoja ja seurata kustannuksia ja laatua.
Odoo MRP on suunniteltu erittäin mukautettavaksi. Sen avulla yritykset voivat räätälöidä järjestelmää erityistarpeidensa mukaan ja tehdä muutoksia kehittyessään. Tämä helpottaa järjestelmän muokkaamista muuttuviin vaatimuksiin.

Odoon avulla yritykset voivat myös integroida muita tarpeellisia sovelluksia. Näin yritykset voivat päästä käsiksi eri järjestelmien tietoihin yhdestä paikasta, mikä helpottaa tietojen analysointia ja jouhevoittaa hallintaa.Se on loistava työkalu, joka auttaa yrityksiä pysymään kilpailukykyisinä nykypäivän tuotantoympäristössä.


Crafthousen tiimillä on kokemusta ja näkemystä auttaa yrityksiä saam​aan Odoosta kaiken irti myös tuotantotoiminnassa. Olemme palveleva IT-yritys ja sinun haasteesi on meidän motivaatio.


Kysy lisää!

Crafthouse on Odoon virallinen kumppani

Odoo on belgialaisen Odoo S.A:n kehittämä liiketoiminnan hallintajärjestelmä, jonka suosio kasvaa ennennäkemätöntä vauhtia. Odoolla on tuhansia partneriyrityksiä maailman kaikilla mantereilla - myös Suomessa.