Asiantuntijamme

craftaajien sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi@crafthouse.fi

Sami Nurmisto, toimitusjohtaja

Crafthouse Oy:n alkuperäinen perustaja, osakas, hallituksen jäsen ja järjestelmiemme pääsuunnittelija johtaa yritystämme ennakkoluulottomalla ja uudistavalla, eteenpäin vievällä asenteella. Lue lisää Samista täältä!

Noora Schender, operatiivinen johtaja

Crafthousen strategisti ja ilopilleri. Noora katsoo, että pyörät pyörii ja kaikki tulee hoidetuksi ajallaan. Näiden lisäksi Noora johtaa erilaisia Odoo-projekteja, koodaa ja toimii konsulttina. Lue lisää Noorasta täältä!

Katja Kortealho, assistentti

Katja vastaa Crafthouse Oy:n laskutuksesta ja taloushallinnon juoksevista tehtävistä. Lisäksi Katja toimii osana markkinointitiimiä. Todellinen moniosaaja siis! Lue lisää Katjasta täältä!

Hanna Leeve, Odoo-konsultti

Hannan asiakaspalvelupäällikkö-tittelin taustalla, Odoo asiakkaat tulevat saamaan takuulla loistavaa palvelua tältä konsultilta  - jo yli 10 vuoden kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Lue lisää Hannasta täältä!  

Jussi-Pekka Ruusunen, 
koodaava järjestelmä-
asiantuntija

Jussi-Pekan ymmärrys asiakkaan tilanteesta ja tarpeista on huippuluokkaa. Hänen laajaan vastuualueeseensa kuuluvat asiakaspalvelutyön lisäksi konsultoinnin, koulutuksen ja ohjelmistosuunnittelun tehtävät. Lue Lisää Jussi-Pekasta täältä!  

Samuli Ketola, järjestelmäasiantuntija

Samulin vahvuuksia muiden muassa ovat tekninen tuki, asennus- ja käyttöönottoprojektit koulutuksineen sekä vahva kokemus verkkokauppaprojekteista. Edellä mainittujen lisäksi Samuli on kasvattanut osaamistaan myös koodarina ja näin ollen kehittää Odoo-moduleita varmalla otteella. Lue lisää Samulista täältä!  

Antti Ruusunen, koodari

Antin ura Crafthousella lähti käyntiin jo vuonna 2009 kesätyöstä. Sittemmin hän on edennyt asiakaspalvelutiimin kautta kehitystehtäviin ja vääntää nyt antaumuksella PHP:tä, Javaa, Javascriptiä, CSS:ää ja monia muita tekniikoita, jotka ovat ratkaisujemme taustalla. Lue lisää Antista täältä!

Miko Harju, 
järjestelmä-
asiantuntija

Miko on rauhallinen ammattilainen asiakaspalvelutiimissämme ja vastaa asiakaspalvelutehtävien ohella mm. uusien ohjelmistoversioiden testaamisesta. Lue lisää Mikosta täältä!

Kiira Nurmisto,
ratkaisumyyjä

Kiira hoitaa Crafthousen myyntiä loistavalla draivilla! Asiakkaan tarpeet ensisijaisesti huomioiden, Kiira onnistuu löytämään aina sopivan ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen!