Verkkokauppa

Crafthousen 'Moneymaker' -verkkokauppateknologia on moderni, kilpailukykyinen ja hakukoneoptimoitava ratkaisu online-kaupankäyntiin, joka mahdollistaa erinomaisen konversion.

Verkkokaupan käyttöönotto on yksinkertaista: Tehdään tarvittavat sopimukset maksujen välityksestä ja toimituksista, määritellään sivuston yleisilme, ohjataan verkkosivuston osoite, ja kauppa on heti valmiina vastaanottamaan tilauksia - helppoa, vai mitä?

Helppo käyttöönotto

Crafthousen verkkokauppa on suoraan kiinni toiminnanohjauksen tietokannassa. Kaikki järjestelmään lisätyt tuotteet, kampanjat ja kuvat tulevat heti näkyville verkkokauppaan.

Ei integraatiohankaluuksia, ei viiveitä, ei virheitä - eikä turhaa työtä. Kaikki verkkokaupan tuotteet ovat automaattisesti käytettävissä myös kassajärjestelmän puolella - ja toisin päin.

Verkkokaupan käyttöönotto on todella vaivatonta ja nopeaa. 

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokauppa integroituu suosituimpiin verkkomaksupalveluihin, joiden kautta käytettävissäsi ovat kaikki tärkeimmät maksutavat.

Pankkikortit, luottokortit, verkkopankit, MASH, MobilePay, lasku ja osamaksu.

Lähetys postilla tai Matkahuollolla? Nouto myymälästä? Verkkokauppa tukee laajaa valikoimaa erilaisia toimitustapoja, joissa on helposti muokattavat toimituskulut.

Varastointi ja logistiikka

Verkkokauppa hyödyntää Crafthousen toiminnanohjauksen varastokäsittelyn ominaisuuksia. Se tietää missä varastopaikassa mitäkin tuotetta on kuinkakin paljon, ja osaa sen mukaan ohjata keräily- ja toimitusprosessia.

Kun verkkokaupassa tehdään tilaus, lähetetään heräteviesti keräilijälle ja korvamerkitään tilatut tuotteet varatuiksi.

Asiakas saa tilaus- ja toimitusvahvistukset automaattisesti sähköpostiinsa.

Miksi turhaan tehdä samat asiat monessa eri paikassa? 

Crafthousen verkkokauppa käyttää saumattomasti toiminnanohjauksen tietokantaa, eikä erillisiä integrointeja tarvita. Halutut tuotteet siirtyvät kuvineen verkkokauppaan yhdellä napinpainalluksella.

Myymälän ja verkkokaupan varastoa voidaan kätevästi hallita sekä yhdessä että erikseen ja raportoinnissa näet kätevästi kummankin omina osioinaan. Sinun ei siis tarvitse hallinnoida erikseen myymälän ja verkkokaupan toimintoja. 

Toimitustapoja on useita, aina myymälänoudosta kotiinkuljetukseen, yhteistyössä useiden toimijoiden kanssa. Tutut ja turvalliset rahoituskumppanit nostavat verkkokauppasi konversion vauhdikkaaseen nousuun. Voiko verkosta ostaminen olla näin helppoa?

Joko kutkuttaisi laittaa verkkokauppa pystyyn?

Ota yhteyttä, niin laitetaan pyörät pyörimään!