Crafthouse Oy
Kotimainen kaupan alan tietojärjestelmien erikoisasiantuntija

 Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kilpailuetua ja tehokkaan toiminnan edellytyksiä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Panostamme erittäin aktiivisesti kassajärjestelmän tuotekehitykseen tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa.

Kassajärjestelmä-asiakkaiksemme onkin valikoitunut voimakkaasti kasvavia ketjuja ja yrityksiä, jotka haluavat erottua markkinoilla uudenaikaisilla ja edistyksellisillä toimintatavoillaan. Asiakkaamme arvostavat erityisesti kassajärjestelmämme helppokäyttöisyyttä, monipuolisuutta ja uudenaikaisuutta.

Kassajärjestelmän ja muiden ratkaisujemme koetaan tarjoavan erinomaista tukea päivittäisten toimintojen organisointiin ja asiakkaiden sitouttamiseen. Asiakkaillemme on tärkeää, että heidän käyttämänsä kassajärjestelmä tarjoaa monipuoliset laajennus- ja kehitysmahdollisuudet yritystoiminnan kehittyessä ja laajentuessa.

Tiivis ja vahva kumppaniverkostomme takaa asiakkallemme tarpeenmukaisen ja toimivan kokonaisuuden yksityiskohtia unohtamatta.

Vahvuuksiamme ovat asiakkaita arvostava, osaava ja toimialan tunteva henkilöstö ja tehokas organisaatio, jonka ansiosta voimme hyödyntää uusinta teknologiaa ja tuoda uusia toimintoja asiakkaidemme ulottuville nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Visio

Haluamme olla Suomen johtava kaupan alan asiantuntijatalo. Ratkaisumme skaalautuu niin ominaisuuksiltaan kuin kustannuksiltaan kaikille kaupan alan yrityksille toimialasta, liiketoimintamallista ja koosta riippumatta.

Arvot

  • Avoimuus. Toimimme läpinäkyvästi kautta linjan. Uskallamme kertoa asiakkaillemme asioita, joita he eivät ehkä halua kuulla, mutta jotka on välttämätöntä kuulla.

  • Periksiantamattomuus. Työskentelemme resursseja säästelemättä, kun vaakalaudalla on asiakastyytyväisyys.

  • Rehellisyys. Emme lupaa liikoja. Mutta jos jotain lupaamme, sen me myös pidämme.

  • Vastuullisuus. Huomioimme toiminnassamme taloudelliset, sosiaaliset ja ekologiset vaikutukset. Toimimme kestävällä tavalla, sidosryhmiemme edut huomioiden ja tavoittelemalla kannattavaa liiketoimintaa.


Crafthouse Oy
Atomitie 5
00370 Helsinki
Y-tunnus: 1800925-7
P. 010 837 0100
info@crafthouse.fi

"Kasvata kilpailukykyäsi ja valitse Crafthouse.
Kohdataan yhdessä tämän päivän ja tulevaisuuden haasteet ja tehdään tulosta!"

 Sami Nurmisto • Toimitusjohtaja, Crafthouse Oy