Crafthouse Oy 
Kotimainen tietojärjestelmien erikoisasiantuntija

 Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kilpailuetua ja tehokkaan toiminnan edellytyksiä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

"Kasvata kilpailukykyäsi ja valitse Crafthouse.
Kohdataan yhdessä tämän päivän ja tulevaisuuden haasteet ja tehdään tulosta!"

Panostamme erittäin aktiivisesti  järjestelmien tuotekehitykseen tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa niin kassajärjestelmän kuin Odoonkin osalta. 

Kassajärjestelmä-asiakkaiksemme on valikoitunut voimakkaasti kasvavia ketjuja ja yrityksiä, jotka haluavat erottua markkinoilla uudenaikaisilla ja edistyksellisillä toimintatavoillaan. Asiakkaamme arvostavat erityisesti kassajärjestelmämme helppokäyttöisyyttä, monipuolisuutta ja uudenaikaisuutta.


Ratkaisujemme koetaan tarjoavan erinomaista tukea päivittäisten toimintojen organisointiin ja asiakkaiden sitouttamiseen. Asiakkaillemme on tärkeää, että heidän käyttämänsä järjestelmä tarjoaa monipuoliset laajennus- ja kehitysmahdollisuudet yritystoiminnan kehittyessä ja kasvaessa. Mikäpä onni siis, että meiltä yritys saa kokonaisvaltaista palvelua, sillä Crafthouse tarjoaa kassajärjestelmän, toiminnanohjausjärjestelmän sekä integraation näiden väliin.  


Visiomme on olla Suomen johtava asiantuntijatalo, oli sitten kyseessä kaupan ala tai Odoo. Crafthousen ratkaisut skaalautuvat niin ominaisuuksiltaan kuin kustannuksiltaan kaikille yrityksille toimialasta, liiketoimintamallista ja koosta riippumatta. 

Sami Nurmisto • Toimitusjohtaja, Crafthouse Oy


Tiivis ja vahva kumppaniverkostomme takaa asiakkaillemme tarpeenmukaisen ja toimivan kokonaisuuden yksityiskohtia unohtamatta.

Vahvuuksiamme ovat asiakkaita arvostava, osaava ja toimialan tunteva henkilöstö ja tehokas organisaatio, jonka ansiosta voimme hyödyntää uusinta teknologiaa ja tuoda uusia toimintoja asiakkaidemme ulottuville nopeasti ja kustannustehokkaasti.


Ota yhteyttä!