Crafthouse Oy, kotimainen kaupan alan tietojärjestelmien erikoisasiantuntija

Crafthouse on toimittanut kassajärjestelmiä ja vähittäiskaupan ratkaisuja perustamisestaan - vuodesta 2002 - alkaen, jolloin toteutettiin ensimmäinen kassaohjelma erikoistavarakaupan käyttöön.

Sittemmin kassajärjestelmä on kehittynyt ja paisunut kokonaisratkaisuksi, joka tarjoaa kaikki tarvittavat välineet myymälän tai myymäläketjun toiminnan ohjaukseen, rahastukseen ja verkkokauppaan. Kassajärjestelmää käytetään sadoissa myymälöissä, kahviloissa ja palveluyrityksissä, ja sillä on tuhansia käyttäjiä eri puolilla Suomea.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kilpailuetua ja tehokkaan toiminnan edellytyksiä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Panostamme erittäin aktiivisesti kassajärjestelmän tuotekehitykseen tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa.

Kassajärjestelmä-asiakkaiksemme onkin valikoitunut voimakkaasti kasvavia ketjuja ja yrityksiä, jotka haluavat erottua markkinoilla uudenaikaisilla ja edistyksellisillä toimintatavoillaan. Asiakkaamme arvostavat erityisesti kassajärjestelmämme helppokäyttöisyyttä, monipuolisuutta ja uudenaikaisuutta.

Kassajärjestelmän ja muiden ratkaisujemme koetaan tarjoavan erinomaista tukea päivittäisten toimintojen organisointiin ja asiakkaiden sitouttamiseen. Asiakkaillemme on tärkeää, että heidän käyttämänsä kassajärjestelmä tarjoaa monipuoliset laajennus- ja kehitysmahdollisuudet yritystoiminnan kehittyessä ja laajentuessa.

Tiivis ja vahva kumppaniverkostomme takaa asiakkallemme tarpeenmukaisen ja toimivan kokonaisuuden yksityiskohtia unohtamatta.

Vahvuuksiamme ovat asiakkaita arvostava, osaava ja toimialan tunteva henkilöstö ja tehokas organisaatio, jonka ansiosta voimme hyödyntää uusinta teknologiaa ja tuoda uusia toimintoja asiakkaidemme ulottuville nopeasti ja kustannustehokkaasti.


Crafthouse Oy
Atomitie 5 C
00370 Helsinki
Y-tunnus: 1800925-7
P. 010 837 0100
info@crafthouse.fi

"Kasvata kilpailukykyäsi ja valitse Crafthouse. Kohdataan yhdessä tämän päivän ja tulevaisuuden haasteet ja tehdään tulosta!"

 Sami Nurmisto • Toimitusjohtaja, Crafthouse Oy