Kassajärjestelmä

Helppokäyttöinen kassanäkymä varmistaa yrityksesi rahastuksen sujumisen kiireessä ja helpottaa asiakasvirran hallintaa.  Integroidut maksupäätteet sujuvoittavat maksamista myös kontaktittomasti.

Kun liiketoimintasi kasvaa, järjestelmä kasvaa mukana – ilman ylärajaa. Siihen on helppo liittää verkkokaupan ja ketjunohjauksen ratkaisuja, varastonhallintaa, valikoimanhallintaa, laskutusta, kirjanpitoa… Järjestelmä kasvaa siis halutessasi ja on liitettävissä myös yrityksen muihin tietojärjestelmiin.

Nopeaan rahastamiseen

Kassajärjestelmämme ja sen käyttöliittymä on suunniteltu tukemaan kassatyön kiireistä rytmiä. Kaikki oheislaitteet, kuten kuittitulostimet ja maksupäätteet, toimivat saumattomasti yhteen kassan kanssa.

Helppokäyttöinen kassa mahdollistaa sujuvan rahastuksen maksutavasta riippumatta ja helpottaa asiakasvirran hallintaa pikatoimintojensa ansiosta. Kassalta voidaan tehdä myös laskutusmyyntiä.

Alustariippumaton ja turvallinen

Kassa voidaan asentaa toimimaan niin Windows-, Mac-, kuin Linux-työasemissakin.

Kassa käyttää paikallista PostgreSQL-tietokantaa, jonka ansiosta järjestelmä toimii verkkoyhteyksien katkettuakin.

Tuote-, asiakas- ja myyntitiedot synkronoituvat reaaliajassa kassan ja toiminnanohjauksen tietokantojen välillä. Yhteyden mahdollisesti katketessa siirrettävä tieto puskuroituu muistiin ja jää odottamaan yhteyden palautumista.

Muokattava ja mukautuva

Kassajärjestelmän ulkoasu ja käyttöliittymä on muokattavissa yrityksenne näköiseksi.

Painikkeiden sijainnit, koot ja värit voidaan muokata tarpeen mukaiseksi ja kassanäkymän eri elementit voidaan vapaasti sijoitella näkymälle.

Muokattu layout voidaan helposti siirtää kassalta toiselle.

Kassajärjestelmä puhuu käyttäjänsä kieltä. Kielikäännöksiä voidaan tehdä mille tahansa kielelle.


Tehokas, nopea ja helppokäyttöinen myyntitila

Crafthousen kassa hoitaa tehokkaasti kassatapahtumat ja järjestelmän peruskäyttö on nopeasti haltuunotettu. Kassa palvelee näppärästi ja virheet minimoiden ja sen käyttöliittymä on suunniteltu myymälöiden kiireistä rytmiä varten. Käyttäjälle näkyvät vain rahastuksessa tarvittavat toiminnot ja näkymää voidaan muokata - myös käyttäjäkohtaisesti. Asiakkaan ja myyjän on helppo seurata kassatapahtumaa näytöllä näkyvästä kassakuitin kopiosta ja mahdolliset virheet voidaan näin korjata ennen kuitin päättämistä.

Kassa ohjaa haluttaessa myös myyntitapahtumaa ja myyntinäkymässä voidaan yhdellä vilkaisulla tarkastaa tuotetiedot, kuvat, kampanjat, kylkiäiset ja lisämyyntiehdotukset.

Järjestelmä on helppokäyttöinen ja erittäin toimintavarma ratkaisu, joka toimii niin Windows, Linux kuin OSX käyttöjärjestelmissäkin. Teemme jatkuvaa kehitystyötä asiakkaidemme kanssa, jotta kassajärjestelmämme täyttäisi alati kasvavat tarpeet markkinatilanteiden muuttuessa.

 

Nyt on oikea aika laittaa kassa kuntoon!

Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka helposti se käy.