Kassajärjestelmä

Helppokäyttöinen ja monipuolinen kassajärjestelmä varmistaa yrityksesi rahastuksen sujumisen kiireessä ja helpottaa asiakasvirran hallintaa. Kassajärjestelmään integroidut maksupäätteet sujuvoittavat maksamista myös kontaktittomasti.

Kun liiketoimintasi kasvaa, kassajärjestelmä kasvaa mukana – ilman ylärajaa. Siihen on helppo liittää verkkokaupan ja ketjunohjauksen ratkaisuja, varastonhallintaa, valikoimanhallintaa, laskutusta, kirjanpitoa ja muita ulkoisia järjestelmiä. Tämä kassa kasvaa siis halutessasi ja on liitettävissä yrityksen kaikkiin muihin tietojärjestelmiin.

Kotimainen Crafthousen järjestelmä on moderni ja toimintavarma ratkaisu, jota käytetään sadoissa yrityksissä useilla eri toimialoilla, kaikkialla Suomessa. Crafthousen kassajärjestelmät soveltuvat käytettäväksi kaikilla toimialoilla.

Kassajärjestelmä
Rahastaminen kassajärjestelmässä

Nopeaan rahastamiseen

Kassajärjestelmämme ja sen käyttöliittymä on suunniteltu tukemaan kassatyön kiireistä rytmiä. Kaikki kassajärjestelmän oheislaitteet, kuten kuittitulostimet ja maksupäätteet, toimivat saumattomasti yhteen kassan kanssa.

Helppokäyttöinen kassajärjestelmä mahdollistaa sujuvan rahastuksen maksutavasta riippumatta ja helpottaa asiakasvirran hallintaa pikatoimintojensa ansiosta. Kassalta voidaan tehdä myös laskutusmyyntiä.

Kassa, joka on alustariippumaton ja turvallinen

Alustariippumaton ja turvallinen

Kassajärjestelmä voidaan asentaa toimimaan niin Windows-, Mac-, kuin Linux-työasemissakin.

Järjestelmä käyttää paikallista PostgreSQL-tietokantaa, jonka ansiosta järjestelmä toimii verkkoyhteyksien katkettuakin.

Tuote-, asiakas- ja myyntitiedot synkronoituvat reaaliajassa kassan ja toiminnanohjauksen tietokantojen välillä. Yhteyden mahdollisesti katketessa siirrettävä tieto puskuroituu muistiin ja jää odottamaan yhteyden palautumista.

Muokattavat ja mukautuvat kassat

Kassajärjestelmä, joka muokkautuu ja mukautuu

Kassajärjestelmän ulkoasu ja käyttöliittymä on muokattavissa yrityksenne näköiseksi.

Painikkeiden sijainnit, koot ja värit voidaan muokata kassajärjestelmässä tarpeen mukaiseksi ja kassanäkymän eri elementit voidaan vapaasti sijoitella näkymälle.

Muokattu layout voidaan helposti siirtää kassalta toiselle.

Kassa puhuu käyttäjänsä kieltä. Kielikäännöksiä voidaan tehdä mille tahansa kielelle.


Tehokas, nopea ja helppokäyttöinen

Crafthousen kassajärjestelmä hoitaa tehokkaasti kassatapahtumat ja järjestelmän peruskäyttö on nopeasti haltuunotettu. Kassa palvelee näppärästi ja virheet minimoiden ja sen käyttöliittymä on suunniteltu myymälöiden kiireistä rytmiä varten. Käyttäjälle näkyvät vain rahastuksessa tarvittavat toiminnot ja näkymää voidaan muokata - myös käyttäjäkohtaisesti. Asiakkaan ja myyjän on helppo seurata kassatapahtumaa näytöllä näkyvästä kassakuitin kopiosta ja mahdolliset virheet voidaan näin korjata ennen kuitin päättämistä.

Kassaohjelma ohjaa haluttaessa myös myyntitapahtumaa ja myyntinäkymässä voidaan yhdellä vilkaisulla tarkastaa tuotetiedot, kuvat, kampanjat, kylkiäiset ja lisämyyntiehdotukset.

Kassaohjelma on helppokäyttöinen ja erittäin toimintavarma ratkaisu, joka toimii niin Windows, Linux kuin OSX käyttöjärjestelmissäkin. Teemme jatkuvaa kehitystyötä asiakkaidemme kanssa, jotta kassajärjestelmämme täyttäisi alati kasvavat tarpeet markkinatilanteiden muuttuessa.

 CraftPOS kassajärjestelmä

Kassajärjestelmä kaikille toimialoille - tyytyväisyystakuulla!

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeintä, ja siksi myönnämmekin kaikkiin kassajärjestelmätoimituksiin 30 päivän tyytyväisyystakuun. Mikäli järjestelmä ei vastaa odotuksia, voit palauttaa laitteet takaisin meille ja me hyvitämme kassajärjestelmästä maksamasi rahat! Edellytyksenä on, että ilmaiset tyytymättömyytesi ja vaadit rahojen palautusta 30 päivän kuluessa kassajärjestelmän käyttöönottopäivästä lukien.

Nyt on aika laittaa kassat kuntoon!

Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka helposti se käy.