RATKAISUT LIIKETOIMINTAASI        Kassajärjestelmä       Toiminnanohjaus        Verkkokauppa        Integraatiot

Crafthouselle integraatioiden toteuttaminen on

jokapäiväistä työtä.

Integraatiot kaupan järjestelmiin

SFTP tai Webservice. XML tai JSON. Crafthousen integraatioratkaisulla toteutamme liittymärajapinnan helposti mihin tahansa ulkoiseen järjestelmään - millä tahansa tekniikalla.

Olemme toteuttaneet kymmenittäin liittymärajapintoja erilaisiin markkinoinnin järjestelmiin, kanta-asiakasjärjestelmiin, toiminnanohjauksiin ja tavarantoimittajien järjestelmiin.

INTEGRAATIOT    
Verkkokauppa     Maksaminen    Taloushallinto    Hankinta    Logistiikka

Verkkokaupan liittymät

Valintasi voi myös olla kolmannen osapuolen verkkokauppa.


Käytätkö jo valmiiksi jotain toista verkkokauppa-alustaa? Crafthousen toiminnanohjaukseen voidaan rakentaa liittymä avoimen rajapinnan kautta lähes mistä tahansa verkkokaupasta.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä, millainen rooli Crafthousen toiminnanohjauksella voisi olla verkkokauppaliiketoiminnassasi.

Yhteistyössä kanssammeMaksujen välitys

Kaikki merkittävimmät maksuja vastaanottavat ja välittävät yritykset, jotka toimivat Suomen markkinoilla.


Voit valita kassajärjestelmään tai verkkokauppaan turvallisen maksamisen ratkaisun. Jos sinulla on vanhastaan sopimussuhde maksuvälittäjän kanssa, voit jatkaa sitä myös meidän asiakkaanamme.  Kotimaiset toimijat takaavat niin laitteiden kuin ohjelmistojen ajantasaisuuden modernissa kaupankäynnissä.

Yhteistyössä kanssamme

  


Taloushallinnon liittymät

Kotimaisten kumppaniemme avulla teet yritystoiminnastasi vieläkin helpompaa ja sujuvampaa!


Laskureskontraa ja saatavien hallintaa operoidaan usein tarkoitusta varten tehdyssä erillisessä sovelluksessa, joten tyypillinen järjestelmäintegraatio onkin taloushallinnon liittymä. Kassajärjestelmän ja verkkokaupan datasta halutaan muodostaa automaattisesti kirjanpitoaineistoa ja siirtää sitä kirjanpidon järjestelmään.

Toteutamme tarvittaessa liittymän käyttämääsi taloushallinnon järjestelmään Crafthousen integraatiovälineitä hyödyntämällä.

Yhteistyössä kanssamme

     


Hankinta ja menekin ennustaminen

Tehosta toimintaasi, hallitse tuotteitaisi.

Analysoi, ennusta ja hallitse tuotevalikoimaa ja menekkiä. Optimoi hankinnat ja varasto arvoltaan mahdollisimman alhaiseksi, mutta kiertäväksi ja kattavaksi.

Supermindin ja Relexin työkaluilla hallitset tuotteiden elinkaaria, sesongit huomioiden. Lisäksi helpotat päivittäistä työtäsi automaattisilla täydennystilauksilla - ei enää tyhjää paikkaa hyllyssä!
Ota yhteyttä, niin suunnitellaan paras ratkaisu juuri sinun yrityksesi toiminnan tehostamiseksi.  

Yhteistyössä kanssamme

  


Logistiikka

Nykypäivän maailmassa toimituksen nopeus ja helppous ovat asiakkaalle usein etusijalla.


Jotta voisit palvella asiakkaitasi heidän laatuvaatimustensa mukaisesti, tarjoamme sinulle logistiikan ratkaisuja laajalla skaalalla. Asiakkaasi tilaa, sinä toimitat, nopeasti ja varmasti yhteiskumppaniemme avulla!
 

Yhteistyössä kanssamme

    


Liittymä sinunkin ohjelmistoosi?  

Suunnittelemme ja toteutamme integraation kaikkiin verkkokauppoihin