Crafthousen toiminnanohjaus

Se sisältää kaiken, mitä tehokkaan liiketoiminnan ohjaamisessa tarvitset.

RATKAISUT LIIKETOIMINTAASI    Toiminnanohjaus/ERP    Kassajärjestelmä      Verkkokauppa    Palvelut

Kotimainen Crafthousen toiminnanohjausjärjestelmä on moderni ja toimintavarma ratkaisu, jota käytetään sadoissa yrityksissä useilla eri toimialoilla, kaikkialla Suomessa.

Tuotetiedon hallinta, kanta-asiakasrekisteri, varastojen käsittely, tavarantoimittajat, osto- ja myyntitilaukset, laskutus sekä kattavat raportointimahdollisuudet tekevät toiminnasta joustavaa. Crafthousen toiminnanohjauksessa on huomioitu erityisesti vähittäis- ja tukkukaupan tarpeet.


Keskitetty ketjuohjaus

Crafthousen toiminnanohjausjärjestelmä antaa arvokasta tietoa yrityksesi toiminnasta ja ohjaa oikeisiin päätöksiin reaaliajassa.

Järjestelmän suunnittelussa on huomioitu erityisesti tietoturva ja toimintavarmuus. Hajautettu tietokanta varmistaa häiriöttömän palvelun yksittäisissä toimipisteissä tai kassakoneissa, vaikka tietoliikenneyhteys ketjukeskukseen katkeaisikin jostain syystä.

Reaaliaikaisen raportoinnin ansiosta saat heti tiedot esimerkiksi tuotteiden menekistä, asiakkaiden ostokäyttäytymisestä tai kampanjoiden toimivuudesta koko myymäläketjussa.

Tuote-, hinta-, kampanja- ja asiakastiedot hallitaan keskitetysti. Sen ansiosta muutokset hoituvat nopeasti ja heijastuvat reaaliajassa ketjun kaikkiin myymälöihin.

Laaja liitettävyys

Nykyaikainen tietojärjestelmä integroituu saumattomasti taloushallintoon, markkinointiin ja muihin ulkoisiin tietojärjestelmiin.

Olemme toteuttaneet liittymät tärkeimpiin maksamisen ja logistiikan järjestelmiin sekä lukuisiin verkkokauppa-alustoihin, hankinnan järjestelmiin ja toiminnanohjauksiin.

Crafthousen integraatioalusta mahdollistaa helpon integroitavuuden millä tahansa vakiintuneella tekniikalla.

Saavutettavuus

Crafthousen järjestelmä tarjotaan pilvipalveluna. Voit työskennellä missä ja miten haluat, ja millä välineillä haluat.

Toiminnanohjausjärjestelmää käytetään selaimella, ja se tukee kaikkia nykyaikaisia selaintekniikoita ja käyttöjärjestelmiä. Mitään sovelluksia ei tarvitse asentaa järjestelmän käyttämiseksi.

Kevyt, skaalautuva ratkaisu ei vaadi suuria laiteinvestointeja, sillä toimipisteiden ja ketjuohjauksen väliseksi tietoliikenneyhteydeksi riittää tavallinen nettiliittymä.

Laitetaanko yrityksenne toiminnanohjaus tuottamaan?

Ota yhteyttä, niin rakennetaan yhdessä toimiva paketti yrityksellenne!