Toiminnanohjaus / ERP

Crafthousen toiminnanohjausjärjestelmä sisältää kaiken, mitä tehokkaan liiketoiminnan ohjaamisessa tarvitaan.

Tuotetiedon hallinta, kanta-asiakasrekisteri, varastojen käsittely, tavarantoimittajat, osto- ja myyntitilaukset, laskutus sekä kattavat raportointimahdollisuudet tekevät toiminnasta joustavaa. Crafthousen toiminnanohjauksessa on huomioitu erityisesti vähittäis- ja tukkukaupan tarpeet.

Keskitetty ketjuohjaus

Ajoittain on pakko tehdä nopeita päätöksiä, jolloin oikea tieto on todella arvokasta. Crafthousen järjestelmä antaa sinulle tätä tärkeää tietoa reaaliaikaisesti.

Reaaliaikaisen raportoinnin ansiosta saat heti tiedot esimerkiksi tuotteiden menekistä, asiakkaiden ostokäyttäytymisestä tai kampanjoiden toimivuudesta koko myymäläketjussa.

Tuote-, hinta-, kampanja- ja asiakastiedot hallitaan keskitetysti. Niiden muutokset heijastuvat reaaliajassa ketjun kaikkiin myymälöihin.

Laaja liitettävyys

Nykyaikainen tietojärjestelmä integroituu saumattomasti taloushallintoon, markkinointiin ja muihin ulkoisiin tietojärjestelmiin.

Olemme toteuttaneet liittymät tärkeimpiin maksamisen ja logistiikan järjestelmiin sekä lukuisiin verkkokauppa-alustoihin, hankinnan järjestelmiin ja toiminnanohjauksiin.

Crafthousen integraatioalusta mahdollistaa helpon integroitavuuden millä tahansa vakiintuneella tekniikalla.

Saavutettavuus 

Crafthousen järjestelmä tarjotaan pilvipalveluna. Voit työskennellä missä ja miten haluat, ja millä välineillä haluat.

Toiminnanohjausjärjestelmää käytetään selaimella, ja se tukee kaikkia nykyaikaisia selaintekniikoita ja käyttöjärjestelmiä. Mitään sovelluksia ei tarvitse asentaa järjestelmän käyttämiseksi.

Järjestelmän suunnittelussa on huomioitu erityisesti tietoturva ja toimintavarmuus.

Oikeita ratkaisuja tiedon pohjalta


Crafthouse-toiminnanohjausjärjestelmä antaa arvokasta tietoa yrityksesi toiminnasta ja ohjaa oikeisiin päätöksiin reaaliajassa. Järjestelmän suunnittelussa on huomioitu erityisesti tietoturva ja toimintavarmuus. Hajautettu tietokanta varmistaa häiriöttömän palvelun yksittäisissä toimipisteissä tai kassakoneissa, vaikka tietoliikenneyhteys ketjukeskukseen katkeaisikin jostain syystä.

Reaaliaikaisen raportoinnin ansiosta saat välittömästi tiedon esimerkiksi tuotteiden menekistä, asiakkaiden ostokäyttäytymisestä ja kampanjoiden toimivuudesta. Myös tuotetietomuutokset hoituvat nopeasti ja keskitetysti ketjuohjauksemme ansiosta. Kevyt, skaalautuva ratkaisu ei vaadi suuria laiteinvestointeja, sillä toimipisteiden ja ketjuohjauksen väliseksi tietoliikenneyhteydeksi riittää tavallinen nettiliittymä.

Laitetaanko yrityksenne toiminnanohjaus tuottamaan?

Ota yhteyttä, niin rakennetaan yhdessä toimiva paketti yrityksellenne!