Mihin kaikkeen Crafthouse Retail System -kassajärjestelmä taipuu?
CRS-kassajärjestelmä on helppokäyttöinen ja luotettava kumppani.

Crafthouse Retail System -kassajärjestelmä

Kassajärjestelmiä on moneen lähtöön, eikä niiden seassa luoviminen ole aina edes asiaan perehtyneelle helppoa. Avaamme tässä tekstissä vähän näitä koukeroita oman CRS-kassajärjestelmämme osalta. 

Kassajärjestelmän ensimmäinen osa on kassalaitteisto, joka voidaan kasata asiakkaan toiveiden mukaisista osista. Järjestelmän peruskokoonpanossa on POS-laite jota käytetään kosketusnäytöllä tai halutessaan vaikkapa hiirellä ja näppäimistöllä. Kokoonpanoon voidaan lisätä helposti jälkikäteenkin esimerkiksi viivakoodinlukija tai asiakasnäyttö. Kassakuitit voidaan tulostaa joko kuittitulostimella, tavallisella tulostimella tai lähettää sähköisenä suoraan asiakkaalle. Kassaohjelmamme on suunniteltu nopeaan läpäisyyn mahdollisimman vähin näppäinpainalluksin.


Koko paketti kuntoon

Itse kassajärjestelmä käsittää paljon muutakin, kuin pelkän kassalaitteiston. 
CRS kassajärjestelmä hoitaa tuotehallinnan, varastonhallinnan toimenpiteet, verkkokaupan toiminnot ja paljon muuta. Järjestelmän kautta voidaan tulostaa helposti tuote-etikettejä ja vaikkapa postin lähetysasiakirjoja seurantatunnuksineen. Varastotilanne päivittyy kassajärjestelmään reaaliajassa, kun kassalta tai verkkokaupasta myydään tuotteita.

Myös asiakasrekisteriä voidaan hallita kassajärjestelmän kautta. Järjestelmässä voidaan luoda asiakasryhmiä ja asettaa niille erilaisia hinnastoja, myyntiehtoja ja vaikkapa kampanjoita. Hinnastot voidaan luoda vaikka jokaiselle asiakkaalle erikseen ja luonnollisesti myös laskulle myynti onnistuu.

Jos käytössäsi on verkkokauppa, niin voit hallinnoida myös sitä Crafthousen kassajärjestelmän kautta. Tuotteiden perustaminen, verkkokauppaan lisääminen, tuotetietojen muokkaaminen ja verkkokauppatilausten vastaanotto voidaan tehdä suoraan CRS kassajärjestelmän kautta. Tuotteiden lisääminen varastosta verkkokaupan valikoimaan on vain yhden napsautuksen takana! Crafthousen järjestelmän kanssa et ole sidottu ottamaan koko verkkokauppaa meiltä, vaan voimme integroida nykyisen verkkokauppasi toimimaan järjestelmämme kanssa rinnakkain.

Hanasis kassapääte
Kuvassa Hanasis-kassapääte, johon asennettu CRS-kassajärjestelmä.

Monipuoliset toiminnot

Kokonaisuudessaan on hivenen alimitoitettua puhua CRS:stä ainoastaan kassajärjestelmänä, koska se on oikeammin kokonainen toiminnanohjausjärjestelmä kaupan alan tarpeisiin. Järjestelmä voidaan integroida helposti keskustelemaan ulkoisten järjestelmien, kuten vaikkapa taloushallintojärjestelmän kanssa.

Jos haluat kuulla järjestelmästä enemmän tai varata vaikka etäesittelyn, niin ota yhteyttä ja laitetaan teidänkin kassa-asiat kuntoon!

Tuotetietonäkymä
Kateprosentti ja muut oleelliset tiedot ovat helposti nähtävillä.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan Teidän tarpeista ja ratkaistaan ongelmat!

Liity meihin ja tee yrityksestäsi parempi paikka.


Mitä kassajärjestelmä maksaa?