Mobiilitoiminnot laajenevat!
Uusia, arkea helpottavia ominaisuuksia nyt saatavilla Crafthouselta

Kassajärjestelmän mobiilitoiminnot

Oletko työssäsi joskus pysähtynyt miettimään, että tämänkin asian voisi varmasti tehdä helpommin, kuin siirtymällä aina tietokoneen ääreen suorittamaan yksinkertaiseltakin tuntuvaa tehtävää?

Älä pohdi enää, vaan ota järjestelmäsi upouudet mobiilimodulit käyttöön nopeasti ja helposti! 

Kehitystiimimme on satsannut erityisesti käytön helppouteen ja monipuolisuuteen - jatkossa haet kätevästi niin saldot kuin muutkin tarpeelliset tuotetiedot suoraan taskussasi kulkevalla laitteella. Lisäksi olemme panostaneet laiteriippumattomuuteen: mobiilitoimintoja voidaan käyttää yhtälailla erillisellä käsipäätteellä, kuin taskusta löytyvällä kännykällä tai myymälän tabletillakin.

Mobiilitoiminnallisuuksiin kuuluvat tällä hetkellä alla mainitut ominaisuudet, ja jatkossa lisäksi mm. varastosiirrot ja keräily. Mikäli kaikki tarvitsemasi ei vielä ole listalla, kerro meille toiveistasi mobiilitoimintojen suhteen. Otamme mielellämme vastaan kehitysehdotuksia! 

Tuotetiedon hallinta

Sisään- ja uloskirjaukset

Hintaetiketit

Saldotus

Inventointi

Ostotilausten käsittely

Hävikin hallinta

Historiadata

Mobiiliin siirtyminen ei käy kukkarolle, sillä kuukausihinta on 49€/kk per yhtäaikainen käyttäjä tai 36kk sopimuksella saat paketin hintaan 29€/kk. Ota yhteyttä, niin etsitään teille sopivin ratkaisu.

Meiltä myös täysin räätälöity inventaariopaketti hoituu käden käänteessä. Ja otamme huomioon myös yrityksenne kokoluokan, sillä luonnollisesti isommalle määrälle käyttäjiä laskemme edullisemman pakettihinnan pyynnöstä. Helpota työtä, säästä aikaa ja rahaa. 

Kysy lisää

Meiltä myös käsipäätteet 

ZEBRA TC-26

ZEBRA TC-26 

laite sopii jykevämpäänkin toimintaan, niin varastoon kuin esimerkiksi myymälänkin puolelle ja siinä on integroitu viivakoodinlukija. ZEBRA-laitteeseen saa SIM-kortin tai sitä voi käyttää pelkällä wifi-yhteydellä, kätevää! Laitteeseen löytyy normaaliakun lisäksi tehoakku, joka kestää taatusti koko työpäivän. 

Pyydä ZEBRA-laitteista tarjous myyntitiimiltämme!

Ota yhteyttä!


sisään Ajankohtaista

Henkilökuva: Hanna