Henkilökuva: Jussi

Hän on Jussi-Pekka.

Saa kutsua Jussiksi, Jussi-Pekaksi tai vaikka J-P:ksi. Mites se sanonta kuuluikaan, rakkaalla ammattilaisella on monta nimeä. Ainakin Jussilla on monta taitoa, sillä hän koodaa, hallinnoi palvelimia, toimii aspan teknisenä tukena sekä tarpeen vaatiessa myös asiakaspalvelijana. Jussia motivoi ongelmien tutkiminen, niiden ratkaiseminen ja uusien asioiden kehittäminen. Kun uusi koodi ajetaan sisään ja se toimii ja asia ratkeaa niin ai että kun aivojen palkitsemiskeskus on lähdössä jo torille juhlimaan.

Jussi-Pekka Ruusunen

Jussin puheesta kumpuaa kiitollisuus - on hieno fiilis olla unelmaduunissa. Crafthouse työnantajana on tukenut häntä urallaan aina vuodesta 2016, jolloin Jussi aloitti asiakaspalvelupäällikkönä, sen myötä syventyi asiakaspalveluun ihan itse tekemisen kautta ja siitä vähitellen hyppäsi koodarin saappaisiin. Jussin mielestä on ollut kunnia saada luottamusta kehittää yritystä oman osaamisensa avulla.

Hienointa Jussin mukaan yrityksessä on sen muovautumiskyky. Crafthouse on kuin pikavene, joka porskuttaa aalloilla kuin aalloilla, satoi tai paistoi. Tiimi on sitkeä ​ja yhteen hiileen puhalletaan ainutlaatuisella tavalla, jota Jussi ei välttämättä ole muualla kokenut tässä määrin. Parasta myös on työajan joustavuus. Töitä saa tehdä palaverien puitteessa lähes koska vain, kunhan työ tulee tehdyksi ja kyllähän se tulee!

Crafthouse on kuin pikavene, joka porskuttaa aalloilla kuin aalloilla, satoi tai paistoi!

Jussi-Pekka Ruusunen - Kasvimaa

Kun työ on kivaa ja antoisaa, ei koe tarvitsevansa selkeää jakoa työelämän ja vapaa-ajan välillä. Läppäriä pidetään hollilla, että pääsee nopeasti kokeilemaan uusimpia päähänpistoja sekä ideoita koodaamiseen. Kun läppäri on suljettuna, Jussi tykkää viettää aikaa rennosti ja kesäisin kädet mullassa – nimittäin hyötykasveja kasvattaen! Kotipihalta löytyy kasvulaaria ja kasvihuonetta, on mansikkapenkkiä ja vesimelonin kasvatusta. Eli ei mitään pikkunäpertelyä! Kun talvi koittaa, Jussi tykkää rauhoittua viettämään aikaa perheen parissa. Lasta viedään talviharrastuksiin sekä muuten vain ollaan ja käydään ehkäpä nauttimassa etelän lämmöstä.

Kenellä on toimiston parhaat läpät?

Kuka nyt milloinkin keksii siihen tilanteeseen parhaan läpän. Antti ja Miko laukoo palavereissa aika paljon läpyskää, mutta kyllä muutkin tilaisuuden tullen heittää hyviä vitsejä.

Kerro yksi asia sinusta, mitä välttämättä ihan kaikki eivät vielä tiedä (ainakaan tätä ennen).

Osaan soittaa viulua.

Dominoivin luonteenpiirre

Tiedonhaluinen

Millä keikalla kävit viimeksi?

Kävin ennen koronaa Raskasta Joulua-keikalla.

Kuvaile itseäsi kolmella emojilla.

😴🤓💻

Kuvaile Crafthousea viidellä emojilla.

🖥️🛒🤪🤣🧠sisään Ajankohtaista

Mobiilitoiminnot laajenevat!
Uusia, arkea helpottavia ominaisuuksia nyt saatavilla Crafthouselta