Henkilökuva: Hanna
Hanna Leeve

Tämä ihanainen on Hanna!

Ihminen, kenellä on sydän paikallaan ja aito halu auttaa. Siispä hän on meidän asiakaspalvelupäällikkö. Hannan käsissä pysyy moninaiset langat asiakkaiden kurvipallojen keskellä ja homma hoidetaan himaan – aina! Tämän taiturin tiimiin kuuluu muutamia muita timanttisia tyyppejä, joiden tukena Hannan on ilo olla.

Ura Crafthousella on ollut jo pitkä! Nimittäin Hanna aloitti uran craftaajana ensin myyjänä 2009 (!!), jatkoi siitä projektipäällikön saappaisiin ja tarttui sitten kaikista mieleisimpään haasteeseen, eli nykyisimpään pestiin. Hanna on uransa aikana nähnyt yhtä sun toista haastetta ja mikä parasta, ollut näkemässä kuinka haasteet voitetaan. Hän uskoo vakaasti, että jokaiselta ihmiseltä voi oppia jotakin, kunhan on avoin kuulemaan.

Vaikka korona-aika Hannan mielestä varastikin pienen palan yhteisöllisyydestä tiimin kesken, on kuitenkin tilanne elpymässä. Vilpitön tukeminen tiimin sisällä on ainutlaatuista, ja kun toimistolla tavataan viikoittain, pääsee taas tiimityön makuun - kuten ennen koronaa. Työkavereiden kesken on aina vallinnut hyvä meininki vaikka tiimi onkin vuosien varrella vaihdellut!

Jokaiselta voi oppia jotakin, kunhan on avoin kuulemaan!

Hanna kokee, että vuodet myyjän saappaissa teki hänestä henkisesti jatkuvasti töissä olevan mutta silti hän päästää itseään ”vapaalle” tietoisesti. Kun halu tulee hengähtää, suuntaa Hanna puutarhan hoitoon, kodin sisustamiseen, kokkailuun sekä siihen suloisimpaan – kissojen kanssa näyttelyissä kiertämiseen. Kotoa löytyy neljä rakasta kissalasta sekä muutama sijoituskissa. Kun elämä pyörii muuten tiiviisti kotinurkilla, kissanäyttelyt on oivallinen tapa myös tavata muita ihmisiä.

Kenellä on toimiston parhaat läpät?

Mikon ja Jussin realismi puree.

Kerro yksi asia sinusta, mitä välttämättä ihan kaikki eivät tiedä (ainakaan tätä ennen).

Kukaan ei kestä minua jos en saa nukuttua 8 tuntia.

Millä keikalla kävit viimeksi?

Iskelmäfestareilla 2018 kävin kuuntelemassa Yö-yhteyttä. Voitin liput ja sain aikaiseksi lähteä!

Mikä on dominoivin luonteenpiirteesi?

Avuliaisuus

Kuvaile itseäsi kolmella emojilla.

🥰😻☀️

Kuvaile Crafthouse viidellä emojilla.

🇫🇮💻💎🙏🔥sisään Ajankohtaista