Henkilökuva: Antti

Saanemme esitellä Antin.

Crafthousen konkarikoodarin ja vitsiniekan. Hän koodaa ns. Crafthousen koko stackiä, eli selkokielellä kassaa, manageria, verkkokauppaa ja uusimpana Odoota. Antilla on vuosien kokemus työskentelystä Crafthousella, joten näkemystä ja kokemusta riittää! Hänen polkunsa varrella on ollut työtehtäviä softatestaajana, asiakaspalvelijana, avainasiakkuuspäällikönä, aspapäälliikkönä ja jo pidemmän aikaa koodarina. Antilla riittää ideoita ja ratkaisuja ongelmiin, joten koodarin työ tuntuikin luontaisimmalta. Mm. Antin ansiosta Crafthousen järjestelmiä ollaan automatisoitu, tietoturvaa parannettu ja kehitetty toimintavarmuutta paremmaksi päivä päivältä sekä paljon muuta!

14-vuotisen uran aikana Crafthousella Antti on päässyt oppimaan yhtä sun toista. Nyt viimeisimpänä hän on ottanut varman askeleen kohti Odoon maailmaan, joka onkin tuntunut kivalta uudelta haasteelta työpäiviin. Antti kuvaili uuden koodikielen ja ympäristön omaksumista, kuin se olisi uuteen kaupunkiin tutustumista. Kun tarpeeksi kauan pyörii huudeilla, tulee viimeinkin tuttuja katuja vastaan ja niin se oppiminen ottaa tuulta siipiensä alle.

Crafthousessa parasta on Antin mielestä työn vaihtelevuus ja sen hieno monimuotoisuus. Pääsee haastamaan itseään kerta toisensa jälkeen. Töissä pääsee näkemään oman käden jäljen konkreettisesti ja mikäs olisikaan parempi motivaattori. Antti kertoo duuniporukan olevan rentoa ja samanhenkistä. Heitetään huumoria ja annetaan ajatusten lentää, siinä samallahan niitä hyviä ideoita syntyy myös työn tekoon! Vaikka Antti asuukin (oikeasti) kaukana, kokee hän olevansa tärkeä pala tiimiä.

Töissä pääsee näkemään oman kädenjäljen konkreettisesti, ja mikäs olisikaan parempi motivaattori!

Töitä tehdään välillä pätkissä, välillä putkeen ja näin ollen Antti ei koe tarvitsevansa selkeää siirtymää töiden ja vapaa-ajan välillä. Töitä tehdään silloin, kun on varmaa, että työn jälki on priimaa ja inspiraatio iskee. Produktiiviset tunnit hyödynnetään kehityksessä, kellonaikaan katsomatta. Silloin kun läppäri on suljettuna, Antti kokkailee kokeilunhaluisesti ystäville ja sukulaisille, eli keittiössä häärii oikea Pelle Peloton. Kun kaipaa aikaa ihan vain itselleen, suuntaa Antti kuntosalille. Nykyään treenaaminen tähtää hyväänoloon ja stressin purkuun, ennen laskettiin makrot tarkkaan ja treenattiin oikein tosissaan. Kaiken edelle menee kuitenkin perhe. Antin mielestä parasta on lähteä perheen kanssa puistoon tai viettää aikaa tyttärensä kanssa tehden kaikkea hauskaa ulkona.

Antti Ruusunen

Kenellä on toimiston parhaat läpät?

- Maukka on aika supliikkimies.

Kerro yksi asia sinusta, mitä välttämättä ihan kaikki eivät vielä tiedä (ainakaan tätä ennen).

- Olen innokas laulaja, mutta laulan (omasta mielestäni) huonosti ja kovaa.

Dominoivin luonteenpiirre

- Huumorintajuinen

Millä keikalla kävit viimeksi?

- Kävin viimeksi Jon Bon Jovin keikalla N-fieldillä ennen koronaa.

Kuvaile itseäsi 3 emojilla.

- 👨‍👩‍👧🤡🤖

Kuvaile Crafthousea viidellä emojilla.

- 🥸🤜🤛🛠️😎


sisään Ajankohtaista

Asiakkaamme esittäytyvät
Esittelyssä Lakeuden Vihertaimisto