Uusi Odoon versiopäivitys toi monia mielenkiintoisia parannuksia

Odoo, arvostettu avoimen lähdekoodin ERP-ohjelmisto, on kokenut hienon kehityksen uusimman version - Odoo 17 - julkaisun myötä. Tämä päivitys tuo mukanaan joukon innovatiivisia ominaisuuksia ja parannuksia, joiden tarkoituksena on parantaa käyttäjäkokemusta ja tehostaa liiketoiminnan operatiivisuutta.

Tehostettua käytettävyyttä tyylikkyydestä tinkimättä

Yksi merkittävimmistä päivityksistä on uudistettu ulkoasu. Käyttöliittymä on suunniteltu uudelleen tarjoten modernin, käyttäjäystävällisen kokemuksen, joka ei ainoastaan ole visuaalisesti raikas, vaan myös tehokkaampi. Sen responsiivisuus erilaisilla laitteilla varmistaa saumattoman toimivuuden riippumatta siitä, millä Odoota käytät. Nyt myös odotettuna toiminnallisuutena voit valita ’dark moden’ silmiäsi säästämään ja räätälöidä aloitusnäytön kuvakkeet haluamallasi tavalla!


Odoon dark mode
Odoon 'dark mode'

Paranneltu hakuominaisuus

Hienosäädetty hakuominaisuus mahdollistaa käyttäjille tehokkaamman tiedon hakemisen useista moduuleista samanaikaisesti. Lisättyjen suodattimien avulla hakutulosten spesifiointi on entistä helpompaa, mikä nopeuttaa olennaisten tietojen löytymistä.

Lisäpotkua verkkokaupan toiminnoille

Uusia parannuksia on tuotu mm. tuotepakettien luontiin, alennusten määrittelyyn ja varaston hallintaan. Nämä ominaisuudet tarjoavat lisää joustavuutta ja hallintaa eri verkkokaupan osa-alueille. Myös tekoälyn tuomat laajat mahdollisuudet tuottaa sisältöä nettisivuille keventävät työtaakkaa.

Uudelle levelille CRM:n kanssa

Odoo 17 rikastuttaa CRM-toimintoja, jotka on suunniteltu tehostamaan liidien seurantaa, virtaviivaistamaan asiakastukipyynnön hallintaa ja luomaan räätälöitäviä raportteja. Nämä parannukset antavat myynti- ja asiakaspalvelutiimeille paremmat mahdollisuudet toimia entistä tuloksellisemmin.

Räätälöityjä toimintoja valmistusprosesseille

Valmistavaan yritystoimintaan Odoo tarjoaa joukon toimintoja, jotka on suunniteltu optimoimaan tuotantotilausten hallinnointia ja tarkentamaan varastoseurantaa, parantaen siten operatiivista tehokkuutta ja hallintaa.

Muita maininnan arvoisia lisäominaisuuksia

Näiden merkittävien päivitysten lisäksi Odoo 17 esittelee useita muita parannuksia, jotka lisäävät hienovaraista tuntumaa käyttökokemukseen: 

Myyntikatalogin luonti

Uusi myyntikatalogin ominaisuus mahdollistaa digitaalisten tuotekatalogien luomisen ja hallinnan.

 

Keittiönäyttö Odoon POSiin

Kassapisteeseen voidaan nyt yhdistää keittiönäyttö, joka mahdollistaa tilausten reaaliaikaisen näyttämisen keittiöhenkilökunnalle.

 Siirrettävät pop-up ikkunat

Työnkulun mukauttaminen helpottuu, kun voit siirtää pop-up-ikkunoita. 

Koko päivityslistauksen voit käydä lukemassa täältä!


Liikentoiminnan jatkuvan kehityksen kaveri

Yhteenvetona voidaan todeta, että Odoo 17 edustaa merkittävää askelta eteenpäin toiminnallisuudessa ja suorituskyvyssä. Uudelleen suunnitellusta käyttöliittymästä parannettuihin toimintoihin eri liiketoiminta-alueille, tämä uusin versio sisältää runsaasti parannuksia, josta hyötyvät kaiken kokoiset yritykset, oli toimiala mikä tahansa. 

Crafthousella on valmiudet auttaa kaikessa, jotta pääset alkuun matkallasi Odoon maailmaan. Se tuleekin olemaan yrityksesi tuottoisin matka!

Ota yhteyttä konsultteihimme täältä!


sisään Ajankohtaista

Henkilökuva: Antti