Mitä järjestelmän hankinta maksaa?

Yrityksen kasvaessa yritystoiminnan arkiset toimenpiteet alkavat usein viemään varsin paljon aikaa päivästä. Silloin on hyvä hetki pysähtyä ajattelemaan ajan käytön optimointia ja toiminnanohjausjärjestelmän hankintaa.

Järjestelmähankinta tai -vaihto kannattaa ajatella projektina. Kokonaisuus vaatii monesti useamman toimijan yhteistyötä, ja kulujen hahmottaminen pitää ottaa haltuun jo varhaisessa vaiheessa. Kokosimme alle muutamia yleisiä vinkkejä järkevien valintojen tueksi.

Maksupääte

Maksupäätteitä löytyy moneen tarpeeseen, niin kiinteitä kuin langattomiakin. Yleisimmin kuukausikulu maksupäätteelle on noin 40€/kk kappaleelta. 

Tilityspalvelut

Kauppiaspalvelut ja verkkokaupan maksamisen palvelut jäävät usein pienemmälle huomiolle, mutta oikein valitulla palveluntarjoajalla voi tehdä tuhansienkin eurojen vuosisäästöjä. Kilpailutus kannattaa tässäkin, autamme mielellämme sopivan palvelun valinnassa.

Internet-yhteys

Nykyaikainen järjestelmä toimii tarvittaessa offline-tilassakin moitteetta. Nopea ja toimiva nettiyhteys on silti tärkeä maksupäätteen toiminnan kannalta. Saatavuus ja hinta vaihtelee sijainnin mukaan, mutta riittävän yhteyden saa alkaen noin 20€/kk.

Integraatiot

Järjestelmään voidaan saumattomasti integroida monia yritystoimintaa tukevia kolmannen osapuolen järjestelmiä, kuten taloushallinnon, logistiikan tai vaikkapa verovapaan myynnin mahdollistavia järjestelmiä. Integraatiot ovat maksullisia ja niiden ylläpidosta annetaan oma tarjouksensa. Hinta vaihtelee tapauskohtaisesti.


Laitteisto

Laitteiston tarkoituksenmukaisuus on varsin olennaista. Halpoja ratkaisuja löytyy markkinoilta, mutta laitteistoon harkitusti sijoitetut eurot maksavat itsensä toiminnan katkeamattomuudessa varsin pian takaisin. Autamme löytämään parhaan ratkaisun hyödyntäen mahdollisesti olemassa olevat laitteistot.

Tuki & Ylläpito

Modernia järjestelmää ei käytännössä enää osteta, vaan hankitaan SaaS-palveluna. Kuukausivuokraan sisältyvät silloin sekä ohjelmiston ylläpito että tukipalvelu. SaaS-hinnoittelu vaihtelee riippuen haluttujen moduleiden määrästä, maksat siis vain siitä, mitä todella tarvitset. Modulien lisääminen järjestelmääsi tarpeen tullen on jatkossa helppoa ja vaivatonta.

Hintaesimerkkejä:

Laitteistot

Toimittamamme hyvälaatuiset kassalaitteistot ovat aina viiden vuoden onsite-takuulla.

Laitepaketti sisältää:

  • All-in-One PC-tietokone kosketusnäytöllä

  • Kuittikirjoitin

  • Viivakoodinlukija

  • Kassalaatikko

  • Asiakasnäyttö

Hinta noin 3000€

ERP-järjestelmän kuukausikulu

Yksittäisen, perustettavan myymälän kuukausihinta sisältää:

  • Yhden kassapisteen

  • 4 valitsemaasi modulia

  • etätukiohjelmiston

  • tukipalvelu 1 x 30 min / kkHinta noin 160€/kk
(
sopimus 36kk)

Verkkokauppa

Verkkokaupan aloituspaketti voidaan valita kahdesta vaihtoehdosta halutun ulkoasun mukaan.

Työmäärä 2pv (Basic) tai 5pv (Advanced).


Asennus noin 2000€ (Basic)
tai 5000€ (Advanced)

Kuukausimaksu alk. n. 100€/kk
(sopimus 36kk)

Pyydä rohkeasti tarjous tarpeeseesi!

Ota yhteyttä, niin rakennetaan juuri teille optimoitu ratkaisu ja tarjous.