Kassa.fi kassajärjestelmä

On aika päivittää kassajärjestelmä uutta 25,5% ALV-kantaa varten

Voimaan astuva arvonlisäverokannan nousu 24 prosentista 25,5 prosenttiin saattaa aiheuttaa merkittäviä haasteita yrityksille. On epäselvää, ehtivätkö kaikki kaupat ja muut yritykset päivittää kassajärjestelmänsä ennen syyskuun alkua. Tämä voi olla erityisen hankalaa pienille yrityksille, joilla ei välttämättä ole omia IT-asiantuntijoita. Järjestelmän päivittäminen saattaa myös olla vaikeaa ja kallista.

Kotimainen Crafthouse Oy alkoi tarjota asiakkailleen ratkaisuja arvonlisäveromuutoksen myötä, kattaen arvonlisäveroluokkien, tuotteiden hintojen ja hintalappujen päivitykset. Vaikka ratkaisuja on alettu tarjota hyvissä ajoin, arvonlisäveron muutos tuntuu silti olevan aivan nurkan takana.  Viime aikoina olemme lukeneet lehdistä huolestuneina, kuinka uusi arvonlisäveromuutos aiheuttaa ahdinkoa kauppiaille sekä aikataulujen että järjestelmien päivittämisen kustannusten osalta.

Mahdolliselle kassajärjestelmän päivittämiselle on vielä aikaa, ja toivomme, että voimme tarjota teille ratkaisuja, jotka helpottavat muutoksen aiheuttamaa ahdinkoa.


Kassajärjestelmä uudelle ALV-luokalle, 

1. syyskuuta - ilman massiivista hintalappua


Kassajärjestelmän käyttöönotto on vielä sovittavissa ennen syyskuun alkua, niin kauan kuin käyttöönotoille on vapaita paikkoja. Toimitusaika järjestelmän käyttöönotolle on 1-4 viikkoa riippuen senhetkisestä jonosta. Heinäkuussa tilatut järjestelmät ehtivät vielä hyvin valmiiksi syyskuun alkua varten. 

Aiotko vaihtaa kassajärjestelmää vasta alv-muutoksen jälkeen? Ei huolta, ota silti yhteyttä, niin voimme yhdessä selvittää, miten voimme auttaa.

Kassa.fi Mini5 - 79 €/kk

Onko kassakäytössä oleva työasema tai läppäri vielä hyödynnettävissä? Mikäli nykyinen työasema ei vaadi päivitystä (Windows 10/11, Mac, Linux), niin Mini5 -ohjelmistopaketti tarjoaa kilpailukykyisen ratkaisun kassajärjestelmän päivitystä varten. Mini5 sisältää viisi valitsemaasi moduulia, mutta moduulimäärää voidaan tarvittaessa helposti lisätä - järjestelmä kasvaa yrityksesi tarpeen mukaan!

Kassatyöasema kosketusnäytöllä - alkaen 890€

Vaatiiko myös kassatyöasema päivitystä? Kassa.fi toimii tarvittaessa sekä pöytäkoneessa että kannettavassa. Jos nykyinen työasema ei enää täytä tarpeitasi tai et halua itse huolehtia mahdollisen uuden työaseman asennuksesta, tarjoamme myös uutta kassatyöasemaa ohjelmisto asennettuna edulliseen hintaan.

"All inclusive"- alk. 199€/kk

Kaikki tarvittava leasingillä. Voit halutessasi jakaa käyttöönoton kustannukset ilman suurta kertamaksua, leasing tarjoaa kaiken tarvittavan. Leasing on erityisen sopiva vaihtoehto, jos haluat välttää järjestelmän uusimisen kertaluontoiset kustannukset.

Esitettyyn 199 €/kk hintaan sisältyy Mini5 -ohjelmistopaketti käyttöönoton palveluineen (79 €/kk), laitepaketti (1199 €), maksupääte (39 €/kk) sekä neuvontapalvelu (39€/kk) - kaikki leivottuna siistiin kuukausimaksuun ilman mitään kertaluonteisia maksuja.

Maksupääte 39 €/kk

Tarvitsetko uutta maksupäätettä? Mikäli olet uuden maksupäätteen tarpeessa, niin tarjoamme maksupäätteitä seuraavilta valmistajilta: Nets, Planet, Poplatek ja Verifone.

Onko hinnat edelleen liian korkeita? Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme yhdessä käydä läpi yrityksesi tarpeet ja löytää ratkaisun tilanteeseen.

Tutustu tarkemmin kassajärjestelmäämme Kassa.fi sivustolla!    www.Kassa.fi 

Nyt on paras hetki laittaa kassat kuntoon!

Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka helposti se käy.