Toiminnanohjausjärjestelmä

sisältää kaiken, mitä tehokkaan liiketoiminnan ohjaamisessa tarvitset.

Yli 20 vuoden aikana Crafthousen osaaminen on laajentunut enismmäisen, erikoistavarakauppaan toteutetun Kassa.fi -kassaohjelman myötä myös Odoon maailmaan! Meiltä löytyy siis vankkaa osaamista alasta riippumatta.

Molemmat kotimaisen Crafthousen tarjoamat toiminnanohjausjärjestelmät ovat moderneja ja toimintavarmoja ratkaisuja. Niitä käytetään sadoissa myymälöissä, kahviloissa ja palveluyrityksissä, ja niillä on tuhansia käyttäjiä eri puolilla Suomea sekä satoja tuhansia käyttäjiä ympäri maailman.

Huomioimme toiminnanohjausjärjestelmissä kaikki tarpeet aina toimiala- ja tapauskohtaisesti. Tuotetiedon hallinta, kanta-asiakasrekisteri, varastojen käsittely, tavarantoimittajat, osto- ja myyntitilaukset, laskutus sekä kattavat raportointimahdollisuudet tekevät toiminnasta joustavaa. 

Keskitetty ketjuohjaus

Crafthousen toiminnanohjausjärjestelmät antavat arvokasta tietoa yrityksesi toiminnasta ja ohjaavat oikeisiin päätöksiin reaaliajassa.

Reaaliaikaisen raportoinnin ansiosta saat heti tiedot esimerkiksi tuotteiden menekistä, asiakkaiden ostokäyttäytymisestä tai kampanjoiden toimivuudesta koko myymäläketjussa.

Tuote-, hinta-, kampanja- ja asiakastiedot hallitaan keskitetysti. Sen ansiosta muutokset hoituvat nopeasti ja heijastuvat reaaliajassa ketjun kaikkiin myymälöihin.

Laaja liitettävyys

Nykyaikainen tietojärjestelmä integroituu saumattomasti taloushallintoon, markkinointiin ja muihin ulkoisiin tietojärjestelmiin.

Olemme toteuttaneet liittymät tärkeimpiin maksamisen ja logistiikan järjestelmiin sekä lukuisiin verkkokauppa-alustoihin, hankinnan järjestelmiin ja toiminnanohjauksiin.

Moderni integraatioalusta mahdollistaa helpon integroitavuuden millä tahansa vakiintuneella tekniikalla.


Saavutettavuus

Crafthousen toimittamat järjestelmät tarjotaan pilvipalveluna. Voit työskennellä missä ja miten haluat, ja millä välineillä haluat.

Toiminnanohjausjärjestelmää käytetään selaimella, ja se tukee kaikkia nykyaikaisia selaintekniikoita ja käyttöjärjestelmiä. Mitään sovelluksia ei tarvitse asentaa järjestelmän käyttämiseksi.

Kevyt, skaalautuva ratkaisu ei vaadi suuria laiteinvestointeja, sillä toimipisteiden ja ketjuohjauksen väliseksi tietoliikenneyhteydeksi riittää tavallinen nettiliittymä.