Asiantuntijamme apunasi

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@crafthouse.fi

Hallinto ja myynti

Sami Nurmisto,
toimitusjohtaja

Crafthouse Oy:n alkuperäinen perustaja, osakas, hallituksen jäsen ja kassajärjestelmätuotteen pääsuunnittelija johtaa jälleen yritystämme ennakkoluulottomalla ja uudistavalla, eteenpäin vievällä asenteella. Lue lisää Samista täältä!

Katja Kortealho,
assistentti

Katja vastaa Crafthouse Oy:n laskutuksesta ja taloushallinnon juoksevista tehtävistä. Lisäksi Katja toimii osana markkinointitiimiä. Todellinen moniosaaja siis! Lue lisää Katjasta täältä!

Mauri Rajala,
myyntineuvottelija

Kun järjestelmäuudistus on käymässä ajankohtaiseksi yrityksessänne, astuu Mauri kuvaan. Hän laatii tarvekartoituksen, esittelee ratkaisumme ja lopuksi vastaa kaupallisista neuvotteluista Jyväskylän toimistoltamme käsin. Lue lisää Maukasta täältä!

Asiakaspalvelu ja tuotekehitys 

Hanna Leeve, asiakaspalvelupäällikkö

Hanna pitelee käsissään asiakaspalvelun ja tuotekehityksen suuntaviivoja ja kehittää asiakaspalveluamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa - jo yli 10 vuoden kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Lue lisää Hannasta täältä!

Jussi-Pekka Ruusunen

Jussi-Pekka Ruusunen, koodaava järjestelmäasiantuntija

Jussi-Pekan ymmärtämys asiakkaan tilanteesta ja tarpeista on huippuluokkaa. Hänen laajaan vastuualueeseensa kuuluvat asiakaspalvelutyön lisäksi konsultoinnin, koulutuksen ja ohjelmistosuunnittelun tehtävät.

Samuli Ketola, järjestelmäasiantuntija

Samulin vahvuuksia muiden muassa ovat tekninen tuki, asennus- ja käyttöönottoprojektit koulutuksineen sekä vahva kokemus verkkokauppaprojekteista. Lue lisää Samulista täältä!

Miko Harju, järjestelmäasiantuntija

Miko on tuorein vahvistus asiakaspalvelutiimissämme ja vastaa asiakaspalvelutehtävien ohella mm. uusien ohjelmistoversioiden testaamisesta. Lue lisää Mikosta täältä!

Antti Ruusunen,
koodari
 

Antin ura Crafthousella lähti käyntiin jo vuonna 2009 kesätyöstä. Sittemmin hän on edennyt asiakaspalvelutiimin kautta kehitystehtäviin ja vääntää nyt antaumuksella PHP:tä, Javaa, Javascriptiä, CSS:ää ja monia muita tekniikoita, jotka ovat ratkaisujemme taustalla.

Sandesh Hyoju

Sandesh Hyoju,
koodari

Sandesh kehittää verkkokaupparatkaisuamme ja on erikoistunut erilaisiin front-tekniikoihin.

Noora Schender,
koodaava projektipäällikkö ja konsultti

Noora johtaa erilaisia Odoo-projekteja, kehittää moduleita Odoo ERP -järjestelmään mm. Python-ohjelmointikielellä,  ja toimii ERP-konsulttina. 


Töihin Crafthouselle?   Voit jättää meille avoimen hakemuksen, vaikka emme juuri nyt etsikkään uusia tekijöitä. Hakulomakkeen löydät täältä.