Odoo ratkaisut liiketoimintaasi:       Mikä on Odoo?         Odoo vähittäiskauppaan        Odoo myyntiin ja markkinointiin        Odoo tuotannonohjaukseen 

Odoo myyntiin ja markkinointiin

Odoo tehostaa myynnin ja markkinointisi aivan uudelle tasolle

Yhden ja saman Odoo-ratkaisun alta voit hoitaa kaikki päivittäiset myynnin ja markkinoinnin prosessit. Sinun ei tarvitse hukata aikaa hyppimällä eri järjestelmien välillä ja opetella monen eri toimijan erilaisia käyttöliittymiä. Odoo hoitaa kaiken toimintasi niin sanotusti yhden luukun periaatteella. Näin ollen tehostat myyntiä ja markkinointia sekä säästät puhdasta rahaa.

Odoo on suomen kielinen, mutta tarvittaessa siitä löytyy myös kymmeniä eri kieliversioita.

 
 

Odoo on apunasi myynnin ja markkinoinnin tehtävissä

Odoon myyntityökalujen avulla onnistuu liidien luonti, tarjousten tekeminen ja kaupan päättäminen. Puhumattakaan kymmenistä muista toiminnoista, joita Odoo tarjoaa. Koko myyntiprosessi hoituu siis alusta loppuun asti Odoon avulla!  

    Odoo CRM:n kautta hallitset täydellisesti kaiken asiakkuudenhallintaan liittyvän helposti ja nopeasti. Myynnin kaikki prosessit voidaan hoitaa samasta näkymästä, liidistä aina tarjouksen hyväksymiseen asti.

    Odoosta löytyy laaja valikoima markkinoinnin työkaluja. Voit tehdä Odoon kautta esimerkiksi sähköpostimarkkinointia, somepäivityksiä ja verkkokaupan ylläpitoa. Kaikki samasta paikasta. Odoo tarjoaa myös reaaliaikaista analytiikkaa myyntiorganisaation käyttöön, jonka pohjalta on helppo kehittää toimintaa tarvittavaan suuntaan.

     Tilaukset, laskutus, varastonhallinta ja kymmeniä muita myynnin työkaluja. Et tarvitse enää integraatioita ulkoisiin järjestelmiin. Toki jos haluatte käyttää ulkoisia järjestelmiä, niin sekin onnistuu. Odoo taipuu tarpeen mukaan suuntaan jos toiseen!


Toimitamme Odoo-järjestelmiä asiakkaillemme vuosien kokemuksella avaimet käteen -periaatteella.
Otamme huomioon kunkin asiakkaan erityistoiveet ja -vaatimukset. Räätälöimme, konfiguroimme ja sen päälle koulutamme henkilöstösi, jotta saatte Odoo-järjestelmästänne kaiken irti.

Ota Yhteyttä, niin kerromme Odoo -järjestelmästä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista myynnin ja markkinoinnin tehtävissä.  

Crafthouse on Odoon virallinen kumppani

Odoo on belgialaisen Odoo S.A:n kehittämä liiketoiminnan hallintajärjestelmä, jonka suosio kasvaa ennennäkemätöntä vauhtia. Odoolla on tuhansia partneriyrityksiä maailman kaikilla mantereilla - myös Suomessa.