Mitä kassajärjestelmä maksaa?


Yrityksen kasvaessa yritystoiminnan arkiset toimenpiteet alkavat usein viemään varsin paljon aikaa päivästä. Silloin on hyvä hetki pysähtyä ajattelemaan ajan käytön optimointia ja kassajärjestelmän tai ERP-järjestelmän hankintaa

Kassajärjestelmän hankinta tai vaihto kannattaa ajatella projektina. Kokonaisuus vaatii monesti useamman toimijan yhteistyötä, ja kulujen hahmottaminen pitää ottaa haltuun jo varhaisessa vaiheessa. Kokosimme alle muutamia yleisiä vinkkejä järkevien valintojen tueksi.

Tuki & Ylläpito


Moderni kassajärjestelmä hankitaan nykyään käytännössä aina sovellusvuokrauspalveluna (SaaS). Kassajärjestelmän sovellusvuokraan sisältyvät silloin ohjelmiston ylläpito ja tukipalvelu. Hinnoittelu vaihtelee riippuen valittujen moduuleiden määrästä - maksat siis vain siitä, mitä todella tarvitset. Moduulien lisääminen kassajärjestelmään tarpeen tullen on jatkossa helppoa ja vaivatonta. Kattavan järjestelmän sovellusvuokra on 100 €/kk - 150 €/kk ensimmäisestä kassapäätteestä, lisäkassat noin 30 €/kk.

Maksupääte
Maksupäätteitä löytyy moneen tarpeeseen, niin kiinteitä kuin langattomiakin. Yleisimmin erillisen maksupäätteen kustannus on noin 40 €/kk kappaleelta.

Laitteet
Kassajärjestelmän laitteiston tarkoituksenmukaisuus on olennaista. Markkinoilla on halpoja ratkaisuja, mutta laitteistoon harkitusti sijoitetut eurot maksavat itsensä toiminnan katkeamattomuudessa varsin pian takaisin. Autamme löytämään parhaan ratkaisun hyödyntäen mahdollisesti olemassa olevan kassajärjestelmäsi laitteistot. Tyypillisesti yhden kassayksikön laittekokonaisuus maksaa noin 500 € ilman kassatietokonetta.

TilityspalvelutKauppiaspalvelut ja verkkokaupan maksamisen palvelut jäävät usein pienemmälle huomiolle, mutta oikein valitulla palveluntarjoajalla voi tehdä tuhansienkin eurojen vuosisäästöjä. Kilpailutus kannattaa tässäkin, autamme mielellämme sopivan palvelun valinnassa.

Integraatiot


Kassajärjestelmä voidaan saumattomasti integroida moniin yritystoimintaa tukeviin kolmannen osapuolen järjestelmiin, kuten taloushallinnon, logistiikan tai vaikkapa verovapaan myynnin mahdollistaviin järjestelmiin. Integraatiot ovat maksullisia ja niiden ylläpidosta annetaan oma tarjouksensa. Hinta vaihtelee tapauskohtaisesti.

Internet-yhteys


Nykyaikainen kassajärjestelmä toimii tarvittaessa offline-tilassakin moitteetta. Nopea ja toimiva nettiyhteys on silti tärkeä maksupäätteen toiminnan kannalta. Saatavuus ja hinta vaihtelee sijainnin mukaan, mutta kassajärjestelmälle riittävän yhteyden saa alkaen noin 20 €/kk.

Kassajärjestelmä voi olla edullinenkin investointi, esimerkiksi:

Laitteet

HP:n All-In-One kassalaitteet toimitetaan aina viiden vuoden onsite -takuulla.

Laitepaketti sisältää:
- PC-tietokone kosketusnäytöllä
- Kuittikirjoitin
- Viivakoodinlukija
- Kassalaatikko
- Asiakasnäyttö

Hinta
 1000 € - 3000 €
(riippuen tietokoneen ominaisuuksista)

Kassajärjestelmän kuukausikustannus

Yksittäisen, perustettavan myymälän kuukausihinta sisältää:
- Yhden kassapisteen
- 5 valitsemaasi moduulia
- etätukiohjelmiston
- tukipalvelu 1 x 30 min / kk

Ohjelmistovuokra 79
 
 €/kk
Tukipalvelu 39 €/kk
(sopimus 36kk)

Tutustu monipuolisiin kassajärjestelmiimme

Verkkokauppa

Verkkokaupan aloituspaketti voidaan valita kahdesta vaihtoehdosta halutun ulkoasun mukaan. Räätälöidystä ulkoasusta teemme erillisen tarjouksen haluttujen muutosten mukaan.

Asennus noin 2000€ (Basic) tai 5000€ (Advanced)
Kuukausimaksu alk. 99 €/kk
(sopimus 36kk)

Lue lisää verkkokaupastamme


Mitkä ihmeen IT-ehdot?