RATKAISUT LIIKETOIMINTAASI         Kassajärjestelmä         Toiminnanohjaus        Verkkokauppa        Integraatiot

Toiminnanohjausjärjestelmä

Se sisältää kaiken, mitä tehokkaan liiketoiminnan ohjaamisessa tarvitset.


20 vuoden aikana Crafthousen ensimmäinen, erikoistavarakauppaan toteutettu Kassa.fi -kassaohjelma on kehittynyt ja paisunut kokonaisratkaisuksi, joka tarjoaa kaikki tarvittavat välineet myymälän tai myymäläketjun toiminnan ohjaukseen, rahastukseen ja verkkokauppaan.

Molemmat kotimaisen Crafthousen tarjoamat toiminnanohjausjärjestelmät ovat moderneja ja toimintavarmoja ratkaisuja. Niitä käytetään sadoissa myymälöissä, kahviloissa ja palveluyrityksissä, ja niillä on tuhansia käyttäjiä eri puolilla Suomea sekä satoja tuhansia käyttäjiä ympäri maailman.

Huomioimme toiminnanohjausjärjestelmissä erityisesti vähittäis- ja tukkukaupan tarpeet. Tuotetiedon hallinta, kanta-asiakasrekisteri, varastojen käsittely, tavarantoimittajat, osto- ja myyntitilaukset, laskutus sekä kattavat raportointimahdollisuudet tekevät toiminnasta joustavaa. 


Keskitetty ketjuohjaus

Crafthousen toiminnanohjausjärjestelmät antavat arvokasta tietoa yrityksesi toiminnasta ja ohjaavat oikeisiin päätöksiin reaaliajassa.

Reaaliaikaisen raportoinnin ansiosta saat heti tiedot esimerkiksi tuotteiden menekistä, asiakkaiden ostokäyttäytymisestä tai kampanjoiden toimivuudesta koko myymäläketjussa.

Tuote-, hinta-, kampanja- ja asiakastiedot hallitaan keskitetysti. Sen ansiosta muutokset hoituvat nopeasti ja heijastuvat reaaliajassa ketjun kaikkiin myymälöihin.


Laaja liitettävyys

Nykyaikainen tietojärjestelmä integroituu saumattomasti taloushallintoon, markkinointiin ja muihin ulkoisiin tietojärjestelmiin.

Olemme toteuttaneet liittymät tärkeimpiin maksamisen ja logistiikan järjestelmiin sekä lukuisiin verkkokauppa-alustoihin, hankinnan järjestelmiin ja toiminnanohjauksiin.

Moderni integraatioalusta mahdollistaa helpon integroitavuuden millä tahansa vakiintuneella tekniikalla.


Saavutettavuus

Crafthousen toimittamat järjestelmät tarjotaan pilvipalveluna. Voit työskennellä missä ja miten haluat, ja millä välineillä haluat.

Toiminnanohjausjärjestelmää käytetään selaimella, ja se tukee kaikkia nykyaikaisia selaintekniikoita ja käyttöjärjestelmiä. Mitään sovelluksia ei tarvitse asentaa järjestelmän käyttämiseksi.

Kevyt, skaalautuva ratkaisu ei vaadi suuria laiteinvestointeja, sillä toimipisteiden ja ketjuohjauksen väliseksi tietoliikenneyhteydeksi riittää tavallinen nettiliittymä.

Laitetaanko yrityksenne toiminnanohjaus tuottamaan?

Ota yhteyttä, niin rakennetaan yhdessä toimiva paketti yrityksellenne!