Henkilökuva: Samuli

Hän on Samuli,

järjestelmäasiantuntija sekä Crafthousea pisimpään palvellut asiakaspalvelija. Samuli pitää huolen, että asiakkaat saavat kattavaa palvelua sisältäen teknistä tukea, koulutusta, järjestelmien asennusta sekä tietenkin tietokantaan liittyviä täsmätöitä. Niin ja kuka tietää, ehkäpä jo lähitulevaisuudessa hän voisi kokeilla siipiään koodauksen maailmassa, sillä osaamista löytyy kasvavassa määrin myös siltä saralta – ja juuri siitä syystä Samuli pitääkin IT-alaa omanaan. On tilaa kehittyä ja kasvaa, sekä joka päivä edelleen oppii jotain uutta.

Kun keskustelu kääntyy Craftaajiin, Samulista huokuu tyytyväisyys. Kollegat arvostavat toisiaan ja jokaisella on oma paikkansa sekä osaamisensa, ja siten jokainen täydentää Crafthousen kavalkadia. Vaikka osaamista on eritasoista niin töissä ei tule yhtään tyhjiötä, sillä tiimissä kaikki puhaltaa aina yhteen hiileen. 

Samulilta kysyttiin parhaita puolia Crafthousessa. 11 vuotisen työtaipaleensa aikana pari asiaa ovat olleet kantavia voimavaroja ja on niitä edelleen: yhteishenki sekä mahdollisuus oppia ja opiskella. Samuli pitää Crafthousea kasvun ja kehityksen kannalta mitä mahtavimpana paikkana työskennellä. Kollegat kannustavat oppimaan ja kokemaan uusia haasteita urallaan.

IT-alalla on tilaa kehittyä ja kasvaa, sekä joka päivä edelleen oppii jotain uutta!


Mutta elämässähän pitää olla sopiva harmonia ja tasapaino. Kun työpäivä on pulkassa, Samuli lähtee joko kotiin rentoutumaan leffojen ja pelien pariin, reippailee pelaamaan salibandya (joka on muuten ollut Samulin rakas harrastus jo 12 vuotiaasta saakka!) tai lumen sulaessa kirmaa skeittaamaan rennolla meiningillä. Toki viikonloput hän tykkää viettää läheisten kanssa ja kuunnella hyvää musiikkia. Nämä kikat toimivat kuulemma täydellisenä vastapainona työarjen rinnalle ja mehän sen uskomme!

Kenellä on toimiston parhaat läpät? 

- Antilla on niin randomit letkautukset, jotka on tosi hauskoja vaikka Mikollakin juttu lentää. Mikon ja Antin taisteluksi se menee, vaikka toisaalta se Maukkakin on niin hauska. Loppupeleissä pisimmän korren vetää Antti. 

Kerro yksi asia sinusta, mitä välttämättä ihan kaikki eivät tiedä (ainakaan tätä ennen).

- Minua kiehtoo tiede kokonaisuudessaan ja niinpä kuuntelen aktiivisesti alan pod-casteja. Tykkään pohdiskella syntyjä syviä!

Millä keikalla kävit viimeksi?

- Sellainen isompi keikka oli Maustetyttöjen keikka viime vuoden loppupuolella mutta sen jälkeen on kyllä tultu käytyä kaverien parilla räppikeikalla. 

Mikä on dominoivin luonteenpiirteesi?

- Kärsivällisyys 

Kuvaile itseäsi kolmella emojilla.

- 😎✌️🤓

Kuvaile Crafthousea viidellä emojilla.

- 🤝⚙️☕️🖥😊


sisään Ajankohtaista

Henkilökuva: Katja