Henkilökuva: Katja

Seuraavana valokeilassa tämä kaunotar: Katja.

Craftaajana hän on toiminut jo 12 (!!!) vuotta! Voidaan rehellisesti sanoa, että Katja edistää melko fundamentaalisia toimenpiteitä Crafthousella, hän nimittäin hoitaa moninaisten talousasioiden ja markkinoinnin lisäksi palkanlaskentaa. Niinpä mikäli Katjan työpanos uupuisi, tulisi varmasti jokaisella Crafthousen timantilla viimeistään palkkapäivänä aika tosi kova ikävä häntä (okei myönnetään, muutenkin tulisi ikävä).

Katja kertoi, että jo heti uransa alkumetreillä yksi asia oli selvää – vahva tunne, että on osa mitä hienointa tiimiä. Jokainen Craftaaja tuo omalla persoonallaan mielenkiintoa ja osaamista työyhteisöön, Katja tuo oman säväyksensä rauhallisella asenteellaan. Katja kokeekin olevansa onnekas, sillä varmasti harva voi sanoa, että jok’ikiset työkaverit - niin nykyiset kuin entisetkin - ovat olleet omalla uniikilla tavallaan IHANIA! 

Työkavereiden jälkeen suurimmat plussat Crafthousessa ovat vuorovaikutuksellinen joustavuus työnantajan kanssa sekä etätyöskentelyn mahdollisuus. Oman toimiston rauhasta on helpointa keskittyä vaativampiin työtehtäviin vaikka viikon tietynlainen kohokohta osuukin aina työkavereiden tapaamiseen toimistolla!

Työkavereiden jälkeen suurimmat plussat Crafthousessa on vuorovaikutuksellinen joustavuus työnantajan kanssa sekä etätyöskentelyn mahdollisuus!

Kun työ on kovaa ajatustyötä on Katjan mielestä parasta lähteä koiran kanssa ulkoilemaan - myös pienet nikkaroinnit ja remontoinnit sekä kesän pihatyöt ovat lähellä sydäntä. Mutta jos arjessa oikein stressaa, otetaan järeämmät aseet käyttöön: kirjat. Katja tykkää uppoutua kirjoihin niin dekkareista filosofisiin mietelmiin, jolloin ajatukset saavat rauhassa hyppelehtiä muilla laitumilla. Näillä eväillä Katja kertoi hellivänsä hermojaan, jotta ajatukset freesautuu uusiin haasteisiin!

Kenellä on toimiston parhaat läpät?
Ykkösijan pääsevät jakamaan Antti sekä Maukka. 

Kerro yksi asia sinusta, mitä välttämättä ihan kaikki eivät tiedä (ainakaan tätä ennen).
Haaveilen pääseväni uudestaan kuumailmapallolennolle. 

Millä keikalla kävit viimeksi?
Tästä on vierähtänyt jo hetki, mutta olin kuuntelemassa Yö-yhtyettä ystäväni polttareissa.

Mikä on dominoivin luonteenpiirteesi?
Rauhallisuus

Kuvaile itseäsi 3 emojilla.
-😃🐾🧘🏻‍♀

Kuvaile Crafthousea viidellä emojilla.    

-👊🚀🦸‍♂️✨💡

sisään Ajankohtaista

Henkilökuva: Miko