Asiakkaamme esittäytyvät
Esittelyssä Lakeuden VihertaimistoOlemme käyttäneet Crafthousen CRS-järjestelmää nyt vuoden verran uuden myymälän avajaisista alkaen. Hankinta sujui jouhevasti kilpailutuksesta laitehankintoihin ja käyttöönottoon saakka.

                                              - Paavo Muhonen, Lakeuden Vihertaimisto
- Kuka olet ja mitä teet? 
Riina Aarrekorpi ja Paavo Muhonen. Yrittäjiä yrityksessä Lakeuden Vihertaimisto Oy.

- Kerro yrityksestänne.
Olemme puutarha- ja huonekasvialan erikoisliike Seinäjoella. Vuoden ympäri auki olevan kivijalkamyymälän lisäksi postitamme huonekasveja, perennoja, pieniä pensaita ja tarvikkeita koko mannersuomeen.

Miten pitkään olette nyt käyttäneet Crafthousen kassajärjestelmää? Millainen prosessi järjestelmän hankinta oli?
Olemme käyttäneet Crafthousen CRS-järjestelmää nyt vuoden verran uuden myymälän avajaisista alkaen. Hankinta sujui jouhevasti kilpailutuksesta laitehankintoihin ja käyttöönottoon saakka. Kirjalliset käyttöohjeet paikoin puuttuvat uusimmilta ominaisuuksilta, mutta asiakaspalveluun kanssa yhteydenpito sujuu hyvin maililla, puhelimitse tai Whatsappilla.

- Miten järjestelmän toimitus ja käyttöönotto sujui?
Kassalaitteet olivat melko lailla plug'n'play, elik maallikkojärjellä pystyssä ilman ohjeiden lukua muutamaa johtoa lukuun ottamatta, mitkä käytiin sitten läpi käyttöönottokoulutuksessa.  Kausityöntekijätkin oppivat kassan käytön suhteellisen nopeasti.

- Teillä on käytössä myös Crafthousen oma toteutus verkkokauppana, mitä ajatuksia teillä on sen suhteen?
Jokaisen uuden järjestelmän käyttöliittymän kanssa on aina alkupuljaamista ja "sähläämistä", mutta Crafthousen asiakaspalvelu on vastannut hyvin kiiretilanteissakin. 

- Olette siis asioineet asiakaspalvelun kanssa. Miten asiat ovat hoituneet?
Aspaan olemme olleet yhteydessä esimerkiksi maksupääteongelmien ja verkkokaupan ajoittaisten bugien takia. Ongelmat on selätetty joutuisasti.

- Yleiset terveiset asiakkaillenne ja seuraajille?
Crafthouse on kotimainen, toimiva ja suhteellisen edullinen kassajärjestelmä verkkokauppaan ja kivijalkamyymälään, jossa ei suuretkaan tuotemäärät tuota haasteita.

www.vihertaimisto.fi
06 4146300

Vihertaimisto Instagram

Vihertaimisto Facebook

sisään Ajankohtaista

Henkilökuva: Jussi