Odoo Retail Pack vähittäiskauppaan

Jos suonette meidän hieman kehaista, niin me Crafthousella olemme aika lailla kuin kala vedessä vähittäiskaupan maailmassa. Olemme päässeet tutustumaan kauppojen toimintaan niin likeeltä kuin mahdollista, sillä olemme toimittaneet tuhansia kassajärjestelmiä kuluneiden 20 vuoden aikana. Ja onhan toimarimme toimaroinut myös vähittäiskaupan alan yrityksissä. ​Crafthouselta löytyy myös oma kassaohjelmisto​, joten tiedämme taatusti mitä kauppiaat tarvitsevat kattavaan toimintaan. 

Kaupan alan haasteita ja toiveita on kuultu jo pari vuosikymmentä – niinpä meille syntyi loistava idea!

Haluamme tarjota asiakkaillemme harppauksen Odoon mahtavaan maailmaan juuri heidän näkökulma huomioonottaen. Crafthouse on rakentanut Odoo Retail Pack -pakettia laittaen likoon kaiken vähittäiskaupan erityisosaamisensa - ja nyt se on ihan kaikkien saatavilla!Crafthousen Odoo Retail Pack -laajennus sisältää päivityksiä mm..

..tuotehallintaan, raportointiin, etikettijonojen ohjaamiseen, ostamiseen, varaston käsittelyyn, inventointiin ja käsipäätetoimintoihin sekä muita täysin uusia ominaisuuksia. Odoota käyttäen nyt myös kampanjoiden sekä Mix'n'matchien luominen ja kontrollointi tapahtuu kuin vettä vain.

Näiden lisäksi olemme loihtineet erilaisia tarpeellisia integraatioita, jotka laajentavat kauppojen pellin alta löytyvää toimintaa merkittävästi kuten myyntilaskutusta ja menekin ennustamista. 

Kehitystyö on tehty tiiviissä yhteistyössä kaupan alan johtajien, työntekijöiden ja itse kauppiaiden kanssa.


Odoo Retail Pack suo meille pioneerin saappaat.

Olemme kotimaan ensimmäinen toimija, joka on toteuttanut kattavan, tuotteistetun kokonaisuuden palvelemaan vähittäiskauppoja. Sen kun hurautetaan määrittelyn kautta Odoo pyörimään, Crafthousen Retail Pack päälle ja ruvetaan kasvattamaan liikevaihtoanne vaivattomasti.

Avaamme ylpeänä teille lisää Crafthousen Odoo Retail Packia – soita tai lähetä sähköpostia!  


Toimitamme Odoo-järjestelmiä asiakkaillemme avaimet käteen -periaatteella ottaen huomioon kunkin asiakkaan erityistoiveet ja -vaatimukset. Räätälöimme, konfiguroimme ja koulutamme henkilöstösi, jotta saatte Odoo-järjestelmästänne kaiken irti.


Ota yhteyttä!      


Ota Yhteyttä, niin kerromme Odoo -järjestelmästä, Odoo Retail Pack -laajennuksesta ja hinnoittelustamme.