Verkkokauppa

Moderni, kilpailukykyinen ja SEO-ystävällinen verkkokauppa online-kaupankäyntiisi.


Miksi turhaan tehdä samat asiat monessa eri paikassa?

Crafthousen verkkokauppa tai Odoon oma verkkokauppa käyttää saumattomasti toiminnanohjauksen tietokantaa, eikä erillisiä integrointeja tarvita. Halutut tuotteet siirtyvät kuvineen verkkokauppaan yhdellä napinpainalluksella.

Myymälän ja verkkokaupan varastoa voidaan kätevästi hallita sekä yhdessä että erikseen ja raportoinnissa näet kätevästi kummankin omina osioinaan. Sinun ei siis tarvitse hallinnoida erikseen myymälän ja verkkokaupan toimintoja. 

Toimitustapoja on useita, aina myymälänoudosta kotiinkuljetukseen, yhteistyössä useiden toimijoiden kanssa. Tutut ja turvalliset rahoituskumppanit nostavat verkkokauppasi konversion vauhdikkaaseen nousuun. Voiko verkosta ostaminen olla näin helppoa?


Helppo käyttöönotto

Verkkokauppa on suoraan kiinni toiminnanohjauksen tietokannassa. Kaikki järjestelmään lisätyt tuotteet, kampanjat ja kuvat tulevat heti näkyville verkkokauppaan.

Ei integraatiohankaluuksia, ei viiveitä, ei virheitä - eikä turhaa työtä. Kaikki verkkokaupan tuotteet ovat automaattisesti käytettävissä myös kassajärjestelmän puolella - ja toisin päin.

Verkkokaupan käyttöönotto on todella vaivatonta ja nopeaa.

Varastointi ja logistiikka

Verkkokauppa toiminnanohjauksen varastokäsittelyn ominaisuuksia. Se tietää missä varastopaikassa mitäkin tuotetta on kuinkakin paljon, ja osaa sen mukaan ohjata keräily- ja toimitusprosessia.

Kun verkkokaupassa tehdään tilaus, lähetetään heräteviesti keräilijälle ja korvamerkitään tilatut tuotteet varatuiksi.

Asiakas saa tilaus- ja toimitusvahvistukset automaattisesti sähköpostiinsa.

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokauppa integroituu suosituimpiin verkkomaksupalveluihin, joiden kautta käytettävissäsi ovat kaikki tärkeimmät maksutavat.

Pankkikortit, luottokortit, verkkopankit, MASH, MobilePay, lasku ja osamaksu.

Lähetys postilla tai Matkahuollolla? Nouto myymälästä? Verkkokauppa tukee laajaa valikoimaa erilaisia toimitustapoja, joissa on helposti muokattavat toimituskulut.

Katsomme aina tapauskohtaisesti kumpi verkkokaupparatkaisuistamme toimii sinun yrityksellesi - Odoo vai Crafthousen oma verkkokauppa!

Ota yhteyttä ja tehdään kartoitus!