Kotimainen tietojärjestelmien erikoisasiantuntija

 Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kilpailuetua ja tehokkaan toiminnan edellytyksiä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. 

9
Asiantuntijaa
2002
Vuodesta alkaen
90+
Yritystä asiakkaana
7
Vuotta Odoota

Panostamme erittäin aktiivisesti  järjestelmien tuotekehitykseen tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa niin kassajärjestelmän kuin Odoonkin osalta. 

Kassajärjestelmä-asiakkaiksemme on valikoitunut voimakkaasti kasvavia ketjuja ja yrityksiä, jotka haluavat erottua markkinoilla uudenaikaisilla ja edistyksellisillä toimintatavoillaan. Asiakkaamme arvostavat erityisesti kassajärjestelmämme helppokäyttöisyyttä, monipuolisuutta ja uudenaikaisuutta.

Ratkaisujemme koetaan tarjoavan erinomaista tukea päivittäisten toimintojen organisointiin ja asiakkaiden sitouttamiseen. Asiakkaillemme on tärkeää, että heidän käyttämänsä järjestelmä tarjoaa monipuoliset laajennus- ja kehitysmahdollisuudet yritystoiminnan kehittyessä ja kasvaessa. Mikäpä onni siis, että meiltä yritys saa kokonaisvaltaista palvelua, sillä Crafthouse tarjoaa kassajärjestelmän, toiminnanohjausjärjestelmän sekä integraation näiden väliin.  

Avoimuus

Toimimme läpinäkyvästi kautta linjan. Uskallamme kertoa asiakkaillemme asioita, joita he eivät ehkä halua kuulla, mutta ovat välttämätöntä kuulla. Avoin keskustelu on avainasemassa onnistuneessa projektissa.

Rehellisyys

Emme lupaa liikoja, mutta jos jotain lupaamme, sen me myös pidämme. Työskentelyn kulmakiviin kuuluu ehdoton rehellisyys ja selkeä kommunikointi meidän ja asiakkaan välillä. 

Vastuullisuus

Huomioimme toiminnassamme taloudelliset, sosiaaliset ja ekologiset vaikutukset. Toimimme kestävällä tavalla, sidosryhmiemme edut huomioiden ja tavoittelemalla kannattavaa liiketoimintaa.

Periksiantamattomuus

Työskentelemme resursseja säästelemättä, kun vaakalaudalla on asiakastyytyväisyys. Asiakkaan haaste on meidän motivaattori ja ohjaa toimintaamme aina eteen päin!


Tiivis ja vahva kumppaniverkostomme takaa asiakkaillemme tarpeenmukaisen ja toimivan kokonaisuuden yksityiskohtia unohtamatta.

Vahvuuksiamme ovat asiakkaita arvostava, osaava ja toimialan tunteva henkilöstö ja tehokas organisaatio, jonka ansiosta voimme hyödyntää uusinta teknologiaa ja tuoda uusia toimintoja asiakkaidemme ulottuville nopeasti ja kustannustehokkaasti.