Odoo – Monipuolinen ERP


Odoo on sovellusalusta, jonka päällä yritys voi hallita kaikki liiketoimintansa prosessit.


Moderni, pilvipohjainen Odoo-toiminnanohjausjärjestelmä rakentuu saumattomasti yhdessä toimivista liiketoiminnan sovelluksista kuten esimerkkeinä myynti, varastonhallinta, laskutus, projektinhallinta ja verkkokauppa sekä monen monta muuta. Sovellukset on kehitetty eri liiketoiminnan osa-alueille ja voit koota niistä juuri sinun yrityksellesi parhaiten sopivan kokonaisuuden. 


Siispä jokaiselle löytyy jotakin!Modulaarinen rakenne tekee siitä ylivertaisen.

Pienemmistä palikoista koostuva kokonaisuus eli toisin sanoen modulaarinen rakenne mahdollistaa järjestelmän vaiheittaisen käyttöönoton, jolloin toiminnallisuuksien lisääminen on helppoa ja kustannustehokasta. 


Jos tarvitsemasi ominaisuus ei löydy Odoon vakio-ominaisuuksista eikä ​Crafthousen Retail Pack -laajennuksesta​, voit hankkia tarvitsemasi moduulin ​Odoon omasta sovelluskaupasta​ tuhansien sovellusten valikoimasta.


Käyttäjäystävällisyyttä, loogisuutta ja ajankäytön optimointia.

Näihin Odoon käyttöliittymän suunnittelussa on panostettu. Lähes intuitiivinen ohjelmisto varmistaa, että yritykselläsi jää aikaa muuhunkin kuin näpyttelemiseen. Selkeä ja yksinkertainen ulkoasu tekee helpoksi astua Odoon maailmaan, käytit sitten tietokonetta, tablettia tai vaikkapa älypuhelinta.


Kaikissa Odoon moduuleissa on sama toimintalogiikka, mikä helpottaa laajankin järjestelmäpaketin sekä uusien toiminnallisuuksien käytön oppimista. 


Odoon sovelluksissa tieto siirtyy saumattomasti toisiinsa integroitujen sovellusten välillä, eikä tietoja tarvitse syöttää järjestelmään kuin yhden kerran, eli voit sanoa heipat haastaville datan siirroille, Excel-taulukoille ja ulkoisille integraatioille! Näin myös laajennettaessa Odoon toiminnallisuuksia jo aiemmin syötetyt tiedot ovat suoraan uuden sovelluksen käytössä.


Avoin lähdekoodi


Odoon lähdekoodin kehitystä johtaa belgialainen yritys Odoo S.A., joka on perustettu vuonna 2005 ja tunnetaan maailmalla myös nimellä OpenERP.


Odoo S.A. on kehittänyt 45 liiketoimintaan soveltuvaa päämoduulia, joten vaihtoehtoja löytyy. Näiden moduulien lisäksi Odoon maailmanlaajuinen, yli 1500 aktiivisen jäsenen kehittäjäyhteisö on lisännyt tuhansia erilaisia lisäsovelluksia Odoo Apps Storeen ja yksi näistä kehittäjistä onkin Crafthouse Oy.


Uusia, innovatiivisia Odoo-sovelluksia kehitetään koko ajan lisää, tukemaan asiakkaiden liiketoiminnan muuttuvia tarpeita.

Ja mikä parasta, Odoota voi muovata lähes rajattomasti!

Odoon käyttämät teknologiat täyttävät korkean tietoturvatason edellytykset

Avoin lähdekoodi ei ole vain yhden yrityksen takana vaan kuka tahansa ohjelmistosuunnittelija näkee koodin ja voi osallistua sen kehitystyöhön. Mahdolliset ohjelmistovirheet sekä tietoturva-aukot huomataan ja korjataan nopeasti maailmanlaajuisen kehittäjäyhteisön toimesta. Odoo S.A:lla on myös oma tietoturvatiimi joka keskittyy vain tietoturva-aukkojen ja haittaohjelmien havainnointiin ja korjaamiseen.

Avoimen lähdekoodin kehitysmalli on avannut oven hyödyntää tuhansia kehittäjiä ja yritysasiantuntijoita rakentamaan maailman suurimman sekä täysin integroitujen yrityssovellusten ekosysteemin.

Odoo S.A.

Vähittäiskaupan Odoo Retail Pack-laajennus

Odoo soveltuu kaikenlaisten yritysten käyttöön - myös vähittäiskauppaan. Suomalaisessa vähittäiskaupassa on kuitenkin tiettyjä vakiintuneita erityispiirteitä, joita ei voida Odoon vakio-ominaisuuksilla toteuttaa.


Olemme Crafthousella toteuttaneet Odooseen kassa-laajennuksen huomioiden suomalaisen tukku- ja vähittäiskauppan erityispiirteet. Retail Pack -laajennus sisältää parannuksia ja  tuo lisäksi mukanaan tukun erilaisia integraatioita.


Niin ja mainittakoon, että Crafthousella on vankka 20 vuoden kokemus tukku- ja vähittäiskaupan toiminnanohjaus- ja kassajärjestelmien kehityksestä. Suomeksi sanottuna, olisi kunnia olla osana Teidän yrityksenne tähän mennessä parasta päätöstä.

Ota yhteyttä!       

Ota Yhteyttä, niin kerromme Odoo -järjestelmästä, 

Odoo Retail Pack -laajennuksesta ja hinnoittelustamme.

Odoo Partner -nimike takaa erinomaisen palvelun ja osaamisen laadun.


Odoo S.A:n maailmanlaajuinen kumppaniverkosto vastaa Odoo-ohjelmiston myynnistä, käyttöönotosta sekä jatkokehityksestä. Saadakseen virallisen Odoo Partner -nimikkeen, tulee Odoo toimittajan kouluttautua kaikkiin Odoon osa-alueisiin ja suorittaa vaativa sertifiointi-koe.

Osaamme Crafthousella räätälöidä Odoon yrityksenne tarpeisiin sekä pitää huolen, että kaikki toimii jatkossakin. Yrityksenne voi rauhassa laajentua ja kehittää osaamistaan kun meidän vastuulle siunaantuu Odoon kasvu vastaamaan kasvavia tarpeitanne.

Olemme erikoistuneet Crafthousella viemään projekteja eteenpäin asiakaslähtöisesti, joten pidämme taatusti huolen, että käyttöönotto tapahtuu asiakkaan ehdoilla.

Olitpa sitten pienempi toimija kivijalassa tai suuremman luokan teollisuusyritys, we got you!