Kassajärjestelmä

Monipuolinen kassa kasvaa kanssasi ja mukautuu tarpeisiisi

Kotimainen Crafthouse on toimittanut kassajärjestelmiä ja vähittäiskaupan ratkaisuja perustamisestaan - vuodesta 2002 - alkaen, jolloin toteutettiin ensimmäinen kassaohjelma erikoistavarakaupan käyttöön.

Crafthousen kassajärjestelmät soveltuvat käytettäväksi kaikilla toimialoilla. Helppokäyttöinen ja monipuolinen kassajärjestelmä varmistaa yrityksesi rahastuksen sujumisen kiireessä ja helpottaa asiakasvirran hallintaa. 

Kun liiketoimintasi kasvaa, kassajärjestelmä kasvaa mukanasi – ilman ylärajaa. Siihen on helppo liittää verkkokaupan ja ketjunohjauksen ratkaisuja, varastonhallintaa, valikoimanhallintaa, laskutusta, kirjanpitoa ja muita ulkoisia järjestelmiä. Kassa kasvaa siis halutessasi ja on liitettävissä yrityksesi kaikkiin muihin tietojärjestelmiin.

Kassajärjestelmä kaikille toimialoille, 

pienelle kivijalkaliikkeelle - suurelle myymäläketjulle

Oikeaan tarpeeseen.

Mitkä kassajärjestelmän ominaisuudet ovat juuri sinun liiketoimintasi arkea ja kasvua tukevia? Kassajärjestelmä ei ole vain kassa. Siinä yhdistyvät mm. tuote- ja asiakasrekisteri, varastonhallinta, raportointi ja moni muu liiketoiminnan ohjauksen työkalu.

Yrityksen tämän hetkiset sekä tulevaisuuden tarpeet ja prosessit vaikuttavat olennaisesti järjestelmän ja sen ominaisuuksien valinnassa. Parhaimmillaan kassajärjestelmä tehostaa liiketoimintaasi, kasvaa kanssasi ja tuo selvää säästöä, niin ajassa kuin rahassakin.

Erilaiset tarpeet kannattaa kartoittaa tarkoin ennen järjestelmän hankintaa.

Autamme sinua siinä mielellämme!

Skaalautuu pienestä suureen

Modulaarinen kassajärjestelmä mukautuu liiketoiminnan tarpeisiin joustavasti ja täyttää tulevaisuudessakin liiketoimintasi tarpeet.

Voit vaikuttaa kassajärjestelmäsi kustannuksiin valitsemalla vain tarvittavat ominaisuudet. Uusien toimintojen käyttöönotto myöhemmin on helppoa ja kustannustehokasta.


Yksi järjestelmä riittää

Monipuolinen kassajärjestelmä pitää sisällään kaiken tarvittavan, myös kattavat toiminnanohjauksen ominaisuudet, ketjunohjauksen, verkkokaupan ja markkinoinnin työkaluja. Kaikki samassa paketissa.

On myös käytännöllistä että kaikki tarvittavat laitteet saa suoraan ohjelmistotoimittajalta. Näin voit myös olla varma että ne soveltuvat parhaiten yhteen käytettävän järjestelmän kanssa.


Ajantasaista tietoa milloin vain

Pilvipohjaisessa ja alustariippumattomassa kassajärjestelmässä tuote-, asiakas- ja myyntitiedot synkronoituvat reaaliajassa kassan ja toiminnanohjauksen välillä, jolloin ajantasainen tieto on saatavilla missä ja milloin tahansa. Järjestelmän käyttöönotto, ylläpito ja tukipalvelutyöt hoituvat kätevästi ja kustannustehokkaasti etäyhteydellä. Helppo käyttää

Kassaohjelman helppokäyttöinen ja huolellisesti optimoitu käyttöliittymä mahdollistaa nopean rahastuksen maksutavasta riippumatta. Järjestelmä helpottaa asiakasvirran hallintaa pikatoimintojensa ansiosta ja kassalta voidaan tehdä myös laskutusmyyntiä sekä tarkistaa varastosaldot tarvittaessa.Nopeaa rahastamista missä vain

Tehokas kassajärjestelmä tukee kassatyön kiireistä rytmiä ja parantaa asiakaskokemusta. Rahastus onnistuu myös tien päällä ja tapahtumissa. Kaikki kassan oheislaitteet, kuten kuittitulostin sekä maksupääte, toimivat saumattomasti yhteen järjestelmän kanssa ja sen ansiosta kassalla työskentely on sujuvaa. Luotettava ja turvallinen

On tärkeää että kassa toimii ja rahastus jatkuu myös verkkoyhteyden katkettua tai sähkökatkon yllättäessä. Myös tietoturvasta tulee huolehtia. Kassajärjestelmän toimittaja varmistaa että tietoturvapäivitykset ovat ajan tasalla niin kassalaitteissa, kassaohjelmistossa kuin palvelimillakin.


Kassa.fi

ohjelmistopaketit

Vähittäiskaupan kokonaisratkaisu

Odoo liiketoimintasovellukset

Odoo-ratkaisu kaupan-alalle

 Kenelle?

Kassa.fi -kokonaisratkaisu soveltuu erikoisliikkeen tai kauppaketjun ohjaamiseen, kun tarvitaan tehokkaat välineet myyntiin, ostamiseen, raportointiin, varaston ohjaukseen ja muiden vähittäiskaupan prosessien hallintaan. 


Miksi?

Kassa.fi -kokonaisratkaisu tuo kaikki keskeiset vähittäiskaupassa vaaditut toiminnot käyttöön erittäin kustannustehokkaasti ja nopealla toimitusajalla. Kassa.fi on monipuolisuudestaan huolimatta yksinkertainen. 


Miten?

Asiakaspalvelutiimimme tekee kanssanne kevyen tarvekartoituksen, jonka pohjalta määritellään asennettavat moduulit ja suunnitellaan koulutus. Toimitusaika järjestelmälle on tyypillisesti 4-6 viikkoa. 

Tutustus tarkemmin,

> siirry Kassa.fi sivustolle >


Kenelle?

Odoo on oikea ratkaisu tavarataloon, kauppaketjuun tai kasvunnälkäiselle kauppiaalle, kun on hallittava erilaisia logistiikkareittejä ja valmistusprosesseja tukkukaupan ja kansainvälisen kaupan erikoisvaatimuksineen. 


Miksi?

Odoo on modulaarinen järjestelmä, jonka ympärille on kehittynyt laaja globaali kehittäjäverkosto. Odoo antaa lähes rajattomasti mahdollisuuksia. Se on muokattava ja räätälöitävissä kaikenlaiseen liiketoimintaan. 


Miten?

Crafthouse on toteuttanut vähittäiskaupan laajennuksen (Odoo Retail Pack), joka mahdollistaa Odoon tehokkaan käytön kotimaisessa ja kansainvälisessä vähittäiskaupassa. Järjestelmän toimitus lähtee liikkeelle aina tarvekartoituksesta ja määrittelystä. Toimitusaika riippuu projektin laajuudesta. 

Lue lisää > Odoo vähittäiskauppaan

Nyt on aika laittaa kassat kuntoon!    

Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka helposti se käy.