Henkilökuva: Noora

Hän on Noora,

Crafthousen operatiivinen johtaja. Noora tekee työtehtäviä laidasta laitaan, sillä omien sanojensa mukaan hän tykkää ylläpitää erilaisia taitoja työelämässä ja pitää ovet avoinna uusille ideoille ja ajatusmalleille. Hän mm. johtaa ERP-projekteja, koodaa, toimii viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä sekä yleisenä strategistina. Hän pitääkin Crafthousessa työskentelyä unelmien täyttymyksenä – itseään pääsee haastamaan juuri sopivasti hyvien tyyppien ympäröimänä.

Noora Schender

Noora on melko uusi tulokas ja on työskennellyt craftaajana 1,5 vuotta! Eniten hän pitää työn joustavuudesta sekä sekä mahtavista työkavereista. Crafthousessa annetaan tilaa kehittää itseään, ja niinhän Noora tekee. Aina on toinen jalka opinahjossa samalla kun tehdään töitä – näin Noora pitää huolen siitä, että osaaminen pysyy aina uusimman aallon harjalla. IT-ala on  jatkuvasti kehittyvä, asiantuntija-ala, joten omaa osaamistasoa pitää nälkäisesti monipuolistaa.

IT-ala on  jatkuvasti kehittyvä, asiantuntija-ala, joten omaa osaamistasoa pitää nälkäisesti monipuolistaa.

Noora Schender

Vapaa-ajan käsite on Nooralle hieman häilyvä. Omien sanojensa mukaan hän ei kuumeisesti odota viikonloppuja, sillä on aina vähän töissä – ainakin henkisesti. Työjuttuja hän saattaa pohtia hyvässä hengessä milloin missäkin, ajatuksia ja ideoita kirjataan ylös vaikka puhelimeen ja siitä otetaan sitten agendalle kun työkone on taas auki. Jos Noora ei ole töiden ääressä, viettää hän vapaa-aikaa perheensä, ystäviensä sekä liikunnan parissa. Kuntosaliharjoittelu, jooga ja biohakkerointi onkin lähellä Nooran sydäntä ja oman sekä läheistensä terveydestä huolta pitäminen on kunniatehtävä. Jos ajatuksia haluaa ihan muualle, Noora lukee lähinnä faktuaalista sisältöä – lääketieteen tutkimuksia, lakikirjoja, psykologian oppaita ja filosofisia teoksia.

Kenellä on toimiston parhaat läpät?

- Kaikilla on onneksi todella hyvä huumorintaju, joten monta vaikeaa tilannetta ollaan saatu kevennettyä huumorin kautta.

Kerro yksi asia sinusta, mitä välttämättä ihan kaikki eivät vielä tiedä (ainakaan tätä ennen).

- Muistan ulkoa kaikkien maiden liput.

Dominoivin luonteenpiirre

- Ratkaisukeskeisyys

Millä keikalla kävit viimeksi?

- Vein poikani Käärijän keikalle. Jos kuitenkin pitää valita keikka, jonka itse valitsin, niin kävin Andrea Boccellin konsertissa.

Kuvaile itseäsi 3 emojilla.

- 👁️⚖️💡

Kuvaile Crafthousea viidellä emojilla.

- 🚀💎⚙️📈💯