Kilpailuttaisinko maksupäätteeni?
Silloin tällöin kannattaa käydä läpi yrityksen sopimukset ja kilpailuttaa ne, myös maksuliikenteen osalta


Yrityksen kassalla oleva maksupääte on arkinen asia, jota ei edes tule ajatelleeksi, ellei siihen tule jotakin toimintaa estävää vikaa. Koska viimeksi tarkastelit, kuinka vanha maksupäätteesi on ja olisiko se päivittämisen tarpeessa? Onko sopimus ajan tasalla ja kuinka pitkäksi aikaa olet sitoutunut siihen? Saatko rahallesi vastinetta ja pystytkö tekemään muutoksia tarvittaessa?

Joustavuus ja nopea reagointiaika ongelmien ilmetessä ovat hinnan lisäksi tärkeimpiä esiin nousevia asioita, kun mietitään tarkemmin, mitä maksupäätetoimittajalta odotetaan. Tilanteet voivat myös yritysmaailmassa muuttua nopeasti ja silloin kaivataan joustoa. Yrityskaupan yhteydessä on ensiarvoisen tärkeää saada myös maksupääte nopeasti siirrettyä uudelle toimijalle, jotta myyntiin ei tule katkoksia. 

Samalla kannattaa tutkia vaihtoehdot myös maksuvälityksessä. Mikä toimija tarjoaa juuri sinun yrityksellesi edullisimmat provisiot? Tähän yhdistyy myös maksupäätetoimittaja, joka hoitaa asian maksuvälittäjästä huolimatta.

Näihin ja moniin muihin kaupankäyntiin oleellisesti liittyviin kysymyksiin saat vinkkejä ottamalla meihin yhteyttä. Pohditaan yhdessä, mikä tai mitkä toimijat tarjoavat yrityksellesi kannattavimmat palvelut! MobilePay -maksutapa saatavilla Crafthousen kassoille
MobilePaylla maksaminen on lähes yhtä sujuvaa kuin luottokortin vilautus