Crafthouse - Odoon Silver Partner

Crafthouse on pieni talo, joka tekee suuria asioita.

Niin suuria, että Suomen mittapuulla olemme kärkisijoilla, mitä tulee Odoo-osaajiin. Olemme virallisesti siirtyneet Silver Partnereiksi ja täten voimme todeta, että hopea ei ole koskaan häpeä.

Tämän eteen on tehty suuri määrä töitä ja sen myötä Odoo-kumppanin Silver Partner-status onkin asiakkaille eräänlainen laatutakuu. Meidän Odoo-konsulttimme ovat sertifioituja osaajia, joille yrityksesi haaste on takuuvarma motivaattori.

Olemme toimineet luotettavina Odoo-asiantuntijoina vähittäiskaupan, tuotannon, maahantuonnin, tukkukaupan ja varastoinnin osalta. Laajaa kokemusta löytyy myös markkinoinnin, myynnin ja CRM:n puolelta. Pähkinänkuoressa: palvelemme jokaisen alan asiakkaita suurella sydämellä ja innolla!

Odoo itsessään jo tarjoaa kattavaa tukea Silver tason partnereille, joten asiakkaanamme voit olla varma siitä, ettet jää kysymystesi kanssa yksin. Pystymme vastaamaan toiveisiinne laajan avoimen lähdekoodin maailmassa erittäin spesifisesti. Me Crafthousella uskomme järkevään ja rehelliseen tekemiseen, eli suomeksi sanottuna pidämme asiakkaan hyvin ajantasalla Odoon käyttöönoton aikana ja vielä sen jälkeenkin. Takavalot eivät vain hujahda horisonttiin kun ollaan saatu projekti päätökseen, vaan meiltä löytyy myös kattavat palvelut huolenpitoa varten.

Ei niin suurta, ei niin pientä.

Olet sitten suuren yrityksen johtotähti tai pienemmän yrityksen veitsenterävä pioneeri, Silver Partnerin osaaviin käsiin voit luottaa yrityksesi kasvutavoitteet.

Pyydä tarjous

Odoo Silver Partner
Henkilökuva: Sami