Henkilökuva: Miko

Tässä on meidän Miko.


Itse hän nimesi henkilökuvahaastattelussa itsensä Apinadapiksi. Hän on meidän asiakaspalvelun järjestelmäasiantuntija, joka opastaa ja auttaa arvokkaita asiakkaitamme kuuluisan rauhallisella otteellaan. Työssään Miko rakastaa sen tuomia positiivisia haasteita, sillä kassajärjestelmämme laajuus sekä asiakkaidemme kinkkiset kysymykset pitävät aivot raksuttamassa juuri sopivasti koko päivän.  

Hän onkin tärkeä osa Crafthousen saumatonta koneistoa ollessaan omien sanojensa mukaan ikään kuin ’suodatin’ asiakkaan ja lopputiimin välillä. Asiakas esittää toiveen ja Miko vie sen eteen päin oikealle ihmiselle, oikein hoidettavaksi.

Miko aloitti uransa Crafthousella ensin myynnin puolella reilu vuosi sitten, jonka kautta löysi oman intohimonsa järjestelmäasiantuntijana, eikä kuulema kadu päivääkään.

Kun kysyttiin mikä on Crafthousessa parasta, vastaus kajahti samantien – yhteenkuuluvuus! Mikon mielestä on äärimmäisen hienoa olla osa tiimiä, jossa jokainen on tärkeä ja arvostettu juuri sellaisena kuin on. Myös vapaus työskennellä käytännössä mistä vain, on suurta plussaa! Läppäri ja työnilo viedään sinne maisemaan missä craftaajaa motivoi, oli se sitten sillä hetkellä toimisto tai laiturinnokka. 


On äärimmäisen hienoa olla osa tiimiä, jossa jokainen on tärkeä ja arvostettu juuri sellaisena kuin on!​

Kun työpäivä on ohi, Miko tykkää rentoutua erilaisissa kahviloissa puolisonsa kanssa. Päivää ja redditiä käydään yhdessä läpi ja otetaan vain hetki kerrallaan. Ja niin ne akut latautuu taas seuraavaan päivään!
Kenellä on toimiston parhaat läpät? 

-Riippuu hetkestä. Antin kuivat ja toistuvat vitsit ovat useimmiten parasta. 

Kerro yksi asia sinusta, mitä välttämättä ihan kaikki eivät tiedä (ainakaan tätä ennen).

-Osaan tehdä täydellisen, lainmukaisen turvatarkastuksen ihmiselle kuin ihmiselle. 

Millä keikalla kävit viimeksi?

-Vähän randomi ehkä itselleni, mutta Vesterinen yhtyeineen.

Mikä on dominoivin luonteenpiirteesi?

- Rauhallisuus

Kuvaile itseäsi kolmella emojilla.

- 🤪🧐🤓

Kuvaile Crafthousea viidellä emojilla.

- 😂🥳💪😁🙃

sisään Ajankohtaista

MobilePay -maksutapa saatavilla Crafthousen kassoille
MobilePaylla maksaminen on lähes yhtä sujuvaa kuin luottokortin vilautus