Crafthouse ja ReceiptHero yhteistyöhön
Yhteistyön myötä Crafhouse Retail Solution (CRS) -kassoja hyödyntävät asiakkaamme voivat alkaa tarjoamaan eKuitteja omille asiakkailleen ilmaiseksi

ReceipHeron eKuitti-palvelu

Crafhouse on aloittanut yhteistyön ReceiptHeron kanssa. ReceiptHero on vahvassa kasvussa oleva suomalainen eKuitti-palvelu, ja yhteistyön myötä Crafhouse Retail Solution (CRS) -kassoja hyödyntävät asiakkaat voivat alkaa tarjoamaan eKuitteja omille asiakkailleen täysin ilmaiseksi! ReceiptHeron aktivoiminen ei maksa kaupalle mitään, eikä kauppaa myöskään veloiteta eKuittien toimittamisesta aktivoinnin jälkeen. Palvelu on siis maksuton. Crafthouse hoitaa palvelun aktivoinnin yhteistyössä ReceiptHeron kanssa.

Mikäli haluat ottaa käyttöön asiakaskokemusta parantavan maksuttoman eKuitti-päivityksen, voit olla yhteydessä ReceiptHeron Markus Kyllöseen (markus ät receipthero.io tai 050 4030 977)


Vuoden 2021 loppuun mennessä yli 2 500:sta toimipaikasta on mahdollista saada eKuitteja. ReceiptHeroon on liittynyt yksittäisiä ravintoloita, erikoiskauppoja ja vaateliikkeitä sekä suurempia ketjuja kuten R-Kioski, Neste ja Puuilo. Näet aktiiviset toimipaikat täältä.

Kaupoille eKuitit mahdollistavat täysin uuden markkinointi- ja viestintäkanavan. Kaupat voivat lisätä tulevaisuudessa eKuiteille esimerkiksi mainoksia, tarjouksia tai asiakastyytyväisyyskyselyitä. Nämä ovat ominaisuuksia, joita ei ole mahdollista toteuttaa paperisilla tai sähköpostiin lähetettävillä kuiteilla.

Kuitin vastaanottajat, eli kuluttajat tai yritysasiakkaat, saavat eKuitin suoraan kassalta automaattisesti joko ReceiptHero-sovellukseen tai esimerkiksi pankin mobiilisovellukseen tai yrityksen kirjanpito-ohjelmistoon. Näin ollen kuluttajat saavat entistä tarkempaa dataa omista kulutustottumuksistaan, ja lisäksi yritysasiakkaiden kirjanpito automatisoituu, kun kuitteja ei tarvitse enää kuvata ja käsitellä manuaalisesti.

Kaupan näkökulmasta maksuprosessi pysyy täysin muuttumattomana. Asiakas maksaa täysin normaaliin tapaan kassalla ja kaikki asiakkaat saavat edelleen paperisen kuitin. Ne asiakkaat, jotka ovat aktivoineet ReceiptHeron saavat lisäksi itselleen automaattisesti eKuitin. eKuitin lähettäminen tapahtuu taustajärjestelmässä eikä vaadi kassan käyttäjältä mitään toimenpiteitä.

ReceiptHeron voitte näppärästi aktivoida käyttöön täällä: https://share.hsforms.com/1eBmkHXYfRxC7QHFH62j3zw49cb8

ReceiptHero-sovellus on julkaistu kesällä

Käy aktivoinnin jälkeen lataamassa ilmainen ReceiptHero-sovellus käyttöösi. Näin voit vastaanottaa eKuitit kaikista eKuittia tukevista toimipaikoista ja lisäksi pääset näkemään käytännössä, miten eKuitit näkyvät asiakkaillesi.

Lataa ReceiptHero-sovellus täältä:
App Store
Google Play

Mikäli kysymyksiä ilmenee, voit olla suoraan yhteydessä ReceiptHeroon: markus ät receipthero.io / 050 4030977.


sisään Ajankohtaista

Asiakastyytyväisyys tutkittu